GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ανατροπή στην Αράχωβα: «Ταυτοποιήθηκε ο δράστης - Προσπάθησε να τους ξεγελάσει όλους από την αρχή»

«Προσπάθησε να τους ξεγελάσει όλους από την αρχή» Σύμφωνα με την δικηγόρο του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, Αθηνά Ανάσογλου, ο δράστης που είναι υπε...

«Προσπάθησε να τους ξεγελάσει όλους από την αρχή»

Σύμφωνα με την δικηγόρο του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, Αθηνά Ανάσογλου, ο δράστης που είναι υπεύθυνος για την κακοποίηση του του σκύλου χάσκι στην Αράχωβα, έχει ταυτοποιηθεί και σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις από την αστυνομία.

«Μετά από ανθρώπους που θέλησαν να μιλήσουν έχουμε την απάντηση για το ποιος το έκανε.

Την απάντηση πρέπει να τη δώσει η δικαιοσύνη βέβαια και όχι εμείς.

Θα ζητήσουμε τα άτομα που έχουν την απάντηση να καταθέσουν και ήδη αρκετά άτομα έχουν καταθέσει».

«Ίσως είναι ζήτημα των Αρχών να θέλουν να δέσουν το συγκεκριμένο άτομο. Το όνομα έχει ακουστεί. Όλα δείχνουν αυτό το άτομο, όλα εξηγούν τους λόγους που το έκανε. Εγώ χθες ανατρίχιασα… Αλλά δεν μπορώ να το πω στον αέρα».

«Προσπάθησε να τους ξεγελάσει όλους από την αρχή», κατέληξε η κ. Ανάσογλου.

Σημειώνεται πως ακόμα αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του σκυλιού και θα ξεκαθαρίσει εάν το χάσκι κακοποιήθηκε από άνθρωπο ή από αγέλη ζώων, όπως εξέταζε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το Mega, καθηγητής Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει προσληφθεί ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων, επιβεβαιώνει την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε τον Όλιβερ, ότι δηλαδή υπήρχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και όχι δαγκωματιές από αγέλη ζώων.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του χάσκι έδωσε στην αστυνομία φωτογραφία που καταγράφει το άτυχο σκυλί τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου, κοντά σε έναν άγνωστο μαυροφορεμένο άνδρα.

Όπως μετέδωσε το OPEN, το πρόσωπο που καταγράφεται κοντά στον Όλιβερ φορά κουκούλα και φαίνεται να έχει το βλέμμα του στραμμένο προς το ζώο.

Μιλώντας στον σταθμό ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ σημείωσε:

«Είναι δυνατόν να είναι ζώα; Δηλαδή δαγκωματιές δεν είχε. Δηλαδή η αγέλη δάγκωσε τον σκύλο στον πρωκτό;

Τα σκυλιά αυτά είχαν μαχαίρια στο στόμα και πήγαν και τον κάρφωσαν; Γιατί ο Όλιβερ πήγε μετά από 35 ώρες για νεκροψία;

Γιατί εμένα με είχανε να τον άλλαζα αυτοκίνητα και δεν με αφήσανε να φτάσω στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Καρδίτσας; Κοιτάω να βρεθεί αυτός ή αυτοί που το έκαναν αυτό».


πηγη