GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοκάρει ο Νικήτας Κακλαμάνης για τον 31χρονο αστυνομικό – «Αν ο Θεός τον αγαπά καλύτερα να τον πάρει κοντά του»

«Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του» Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Νικήτας Κακλαμάνη...

«Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του»

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Νικήτας Κακλαμάνης και αναφερόμενος στον 31χρονο αστυνομικό ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα επεισόδια στου Ρέντη, είπε πως ως γιατρός, όσο σκληρό κι αν ακούγεται, εύχεται καλύτερα να τον πάρει κοντά του ο Θεός.

Ο λόγος για αυτό, είναι πως ως γιατρός θεωρεί πως επειδή η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει για 15 λεπτά, έχει υποστεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες.

Σημειώνεται ότι χθες οι γιατροί ανακοίνωσαν πως αναγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν το αριστερό πόδι.

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού.

Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει, γιατί η καρδιά του είχε σταματήσει 15 λεπτά. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για την οικογένειά του.

Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση», σημείωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

πηγη