GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Live - Το κρίσιμο διάγγελμα του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα: «Η απόφαση της Χαμάς ήταν σωστή, σοφή και θαρραλέα, ήρθε τη σωστή στιγμή»

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα το διάγγελμα του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα για τη στάση που θα κρατήσει η τρομοκρατική οργάνωση του Λ...

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα το διάγγελμα του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα για τη στάση που θα κρατήσει η τρομοκρατική οργάνωση του Λιβάνου απέναντι στον πόλεμο του Ισραήλ.

Ο Χασάν Νασράλα άρχισε την ομιλία του επαινώντας «τους πεσόντες μάρτυρες» της Χεζμπολάχ και των άλλων ομάδων που πολεμούν το Ισραήλ, καθώς και τους αμάχους που σκοτώθηκαν. «Ξεκινώ εκφράζοντας τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των πεσόντων εδώ στο Λίβανο και ταυτόχρονα σας συγχαίρουμε καθώς οι αγαπημένοι σας έχουν κερδίσει την τιμή του μαρτυρίου», είπε.

Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ εξέφρασε επίσης «συλλυπητήρια και συγχαρητήρια» στις οικογένειες όσων σκοτώθηκαν στη Γάζα και την κατεχόμενη Δυτική Όχθη, συμπεριλαμβανομένων όσων σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων της Χαμάς στο εσωτερικό του Ισραήλ, οι οποίες, όπως λέει, «επεκτάθηκαν σε πολλά μέτωπα μάχης».

«Πρόκειται για μια αδιάλειπτη μάχη σε ανθρώπινο, ηθικό και θρησκευτικό επίπεδο. Είναι η πιο προφανής, η πιο ειλικρινής και η πιο ευγενής. Η αληθινή μας δύναμη έγκειται στην ακλόνητη πίστη μας, στην ακλόνητη πεποίθησή μας, στην αφοσίωση και τη δέσμευσή μας στον σκοπό», πρόσθεσε.

Εν συνεχεία σημείωσε ότι «θέλουμε να αναζητήσουμε μια μάχη με απόλυτη νομιμότητα, δεν υπάρχει μάχη όπως η μάχη με τους Σιωνιστές» και υπογράμμισε πως «η ιερή και μεγάλη» επίθεση της 7ης Οκτωβρίου ήταν «100% παλαιστινιακή» και «κρατήθηκε εντελώς μυστική» ακόμη και από τους συμμάχους.

Υποστήριξε ότι το Ιράν υποστηρίζει τα «κινήματα αντίστασης», όπως αποκάλεσε τις τρομοκρατικές οργανώσεις σε Λίβανο και Παλαιστίνη, αλλά δεν επιβάλλει τις επιλογές του σε αυτές τις ομάδες.


πηγη