GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πρωθυπουργός Ιορδανίας σε Ισραήλ: «Θα κηρύξουμε πόλεμο αν προσπαθήσετε να εκτοπίσετε τους Παλαιστίνιους»

«Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή της χώρας μας» , είπε ο Bisher Khasawneh Ο πρωθυπουργός της Ιορδανίας Bisher Khasawneh τόνισε ότι αν υπάρξει οπ...

«Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή της χώρας μας», είπε ο Bisher Khasawneh

Ο πρωθυπουργός της Ιορδανίας Bisher Khasawneh τόνισε ότι αν υπάρξει οποιαδήποτε προσπάθεια εκτόπισης των Παλαιστινίων είτε από τη Γάζα, είτε από τη Δυτική Όχθη, τότε θα κηρύξει τον πόλεμο στον Ισραήλ. 

«Δεν θα υπάρξει μετατόπιση, κανένα νέο Nakba, αν θέλει ο Θεός, καμία επανεγκατάσταση και καμία εναλλακτική πατρίδα», λέει ο πρωθυπουργός της Ιορδανίας.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες το Κοινοβούλιο της Αλγερίας εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της χώρας, Abdelmadjid Tebboune, να κηρύξει τον πόλεμο στο Ισραήλ και να βοηθήσει άμεσα τους Παλαιστίνιους.

H Αλγερία είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη του αραβικού κόσμου μετά την Αίγυπτο και έχει ιδιαίτερα στενές σχέσεις με την Ρωσία.

Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί Παλαιστίνιοι 

Τουλάχιστον 10.022 Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους και 4.104 παιδιά, έχουν σκοτωθεί από τα ισραηλινά πυρά από τις 7 Οκτωβρίου στην Λωρίδα της Γάζας , ανακοίνωσε το υπό την Χαμάς υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Σύμφωνα με τον IDF, μόνο το τελευταίο 24ωρο οι ισραηλινές δυνάμεις χτύπησαν τουλάχιστον 450 στόχους της Χαμάς, η πλειοψηφία των οποίων ήταν μέσα στην πόλη της Γάζας.


πηγη