GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γκερτ Βίλντερς: Μετά την Ολλανδία θα μας ακολουθήσουν πολλές χώρες

Ο Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση στην Ευρώπη; Εθνικιστές ξεκάθαρα κατά της Ισλαμικής Ευρώπης - Πόσο κινδυνεύει η Ελλάδα λόγω της αθρόας παρά...

Ο Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση στην Ευρώπη; Εθνικιστές ξεκάθαρα κατά της Ισλαμικής Ευρώπης - Πόσο κινδυνεύει η Ελλάδα λόγω της αθρόας παράνομης μετανάστευσης από Έβρο και Νησιά;

Σφοδρότατες αντιδράσεις είχαμε σε πολλούς πολιτικούς κύκλους στην Ευρώπη, μετά την νίκη του Γκερτ Βίλντερς στην Ολλανδία , ενώ συνεχίζονται τα περιστατικά βίας σε διάφορες μεγαλουπόλεις με πρωταγωνιστές ακραίους ισλαμιστές.

Ο Ολλανδός πολιτικός προφήτεψε ότι σε κάποιο διάστημα θα ακολουθήσουν τον ίδιο και το κόμμα του πολλές χώρες της Ευρώπης, θεωρώντας ο ίδιος ότι η νέα τάση δεν έχει σταματημό, λόγω ισλαμισμού, επισιτιστικής κρίσης και εγκληματικότητας στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

" Συνηθίστε το. Θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη ευρωπαϊκές χώρες. Η ελευθερία και ο πατριωτισμός , πρώτα τα δικά μας έθνη και λαοί θα είναι η νέα πολιτική πραγματικότητα", ανέφερε ο ίδιος.

Το θέμα είναι άκρως σοβαρό, αν και οι Ευρωπαίοι φέρονται να ξυπνούν απότομα από τον λήθαργο που είχαν πέσει από τις κυβερνήσεις του με το μεταναστευτικό.

Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Μετανάστευσης Δ.Καιρίδης μίλησε για  άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας την εκλογή του Βίλντερς λίγο πολύ για ακροδεξιό  “ιό” που μεταδίδεται πολύ εύκολα.

Τα γεγονότα στο Δουβλίνο, που συνέπεσαν με την εκλογή του Ολλανδού Εθνικιστή ήταν ότι χειρότερο για τους οπαδούς της πολιτικής της πλήρους ενσωμάτωσης των εκατομμυρίων μουσουλμάνων στην Ευρώπη.

Η κατάσταση σχετικά με την ενσωμάτωση ανθρώπων με διαφορετικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά και κυρίως θρησκεία, δεν είναι απλή διαδικασία, και απαιτείται τεράστια προσπάθεια  από κυβερνήσεις και όσους από αυτούς θέλουν πραγματικά να ενσωματωθούν στην Ευρώπη ( διότι υπάρχουν και αυτοί οι λίγοι).

Η περίπτωση όμως του Ιρλανδού υπηκόου ( Αλγερινής καταγωγής) στο Δουβλίνο και η ανεξήγητη επίθεση του σε νεαρά παιδιά, προκαλείται μια τεράστια απορία στο τι έφταιξαν αθώα παιδιά για έναν πολίτη ( που είναι νοητικά υγιής)  και ζει εκεί για 20 ολόκληρα χρόνια.

Το εάν και το κατά πόσο ενσωματώνονται, ειδικά οι μουσουλμάνοι στις κοινωνίες της Ευρώπης είναι ένα τεράστιο θέμα, το οποίο δεν ακουμπάει κάκιστα καμία κυβέρνηση, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά πλέον παντού.

Χωρίς καμία πολιτική επαναπρωώθησης όλων των ποινικών στοιχείων, χωρίς προσπάθεια κοινωνικής μόρφωσης από ειδικούς, και πολλά άλλα χιλιάδες μετανάστες που ήρθαν στην Ευρώπη, κυρίως μετά το 2014, προκαλούνται τεράστια προβλήματα

Ήδη έχουμε de facto, μεγάλα γκέτο μέσα σε ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, απομόνωση, εθνικισμό, εγκληματικότητα, θρησκευτικό και εθνοτικό φανατισμό, τα οποία με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν σε συγκρούσει τόσο με τους γηγενείς πολίτες όσο και τις αρχές ασφαλείας.

Η ΕΕ θα πρέπει να σταματήσει την ανεξέλεγκτη μετανάστευση εδώ και τώρα, και να απελάσει σταδιακά όλους τους ακραίους  ισλαμιστές, να επιβάλει την τάξη σε γκέτο που ήδη έχουν δημιουργηθεί σε πόλεις, και γενικά να ελέγξει τα σύνορα της, κάτι που φυσικά δεν γίνεται σήμερα.

Υπάρχουν και άλλοι που δεν παρουσιάζονται στην ΕΛ.ΑΣ από δομή Μαλακάσας;   

Η ιστορία με τον  «Δράκο» των Εξαρχείων έξυσε μια “πληγή”  σχετικά με την διαμονή εκατοντάδων ή και χιλιάδων αλλοδαπών μεταναστών, που είναι παράνομοι στην χώρα μας.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, “47 αλλοδαποί δηλώνουν ως κατοικία τη δομή της Μαλακάσας, αλλά είναι εξαφανισμένοι και δεν παρουσιάζονται στο Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού.

Δύο εξ αυτών μάλιστα, είναι και κατηγορούμενοι για απόπειρα βιασμού! Πρόκειται, για έναν Αφγανό και έναν Πακιστανό”

Πιθανή έρευνα να αποκαλύψει και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις αλλοδαπών που τριγυρνούν εντός ελληνικών πόλεων, με άγνωστες διαθέσεις, δείχνοντας το πόσο μεγάλο και σοβαρό είναι το πρόβλημα για την ελληνική κοινωνία.

Δυστυχώς, όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά, δεν αντιμετώπισαν το ζήτημα των παράνομων μεταναστών με δέοντα τρόπο και τώρα απλά τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις, οι οποίες γίνονται χειρότερες πλέον καθημερινά σε συνάρτηση με την νεανική βία.


pentapostagma.gr