GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Να μην γεμίσουμε με “Γάζες” στην Ελλάδα λόγω πολέμου - Στην Ευρώπη ξεκινούν απελάσεις μεταναστών ενώ στην χώρα μας απλά τους περισυλλέγουμε

Επιβολή της Σαρίας θέλουν οι ακραίοι Ισλαμιστές στην Ευρώπη-Κίνδυνος από πιθανή ριζοσπαστικοποίηση παράνομων μεταναστών λόγω των ισραηλινών ...

Επιβολή της Σαρίας θέλουν οι ακραίοι Ισλαμιστές στην Ευρώπη-Κίνδυνος από πιθανή ριζοσπαστικοποίηση παράνομων μεταναστών λόγω των ισραηλινών βομβαρδισμών

Το αντισραηλινό μένος αυξάνεται στην Ευρώπη λόγω του πολέμου στην Γάζα, καθώς στην πατρίδα μας έχουμε μεγάλη και σοβαρή αύξηση ροών μεταναστών στα νησιά μας, ειδικά στην Ρόδο, την οποία έχουν στοχοποιήσει Τούρκοι διακινητές. 

Στο πλαίσιο αυτό, αν προσθέσουμε και το αναμενόμενο μεγάλο κύμα προσφύγων που αναμένεται από την Γάζα, η χώρα μας κινδυνεύει να συσσωρεύσει χιλιάδες μουσουλμάνες μετανάστες, με όλους τους κινδύνους που εγκυμονεί οποιαδήποτε τουρκική παρέμβαση.

Αλλάζουν εντελώς τακτική στην ΕΕ και σε πολλές μεγάλες χώρες με το θέμα της μετανάστευσης.

Στη Γαλλία έχουν αρχίσει την προεργασία για απελάσεις, στην Αγγλία είχαν ήδη λάβει μέτρα, στη Γερμανία, έστω προσχηματικά, ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς ανακοίνωσε ότι πρέπει να ξεκινήσουν απελάσεις.

Εδώ στην Ελλάδα το Yπουργείο Mετανάστευσης κάνει διαφήμιση στη Solidarity Now, ενώ τα νησιά μας και η ενδοχώρα στενάζουν από τις αφίξεις νέων παράνομων μεταναστών.

Τρομακτική αύξηση 433% είχαμε στις ροές παράνομων μεταναστών τον Σεπτέμβριο του 2023 σε σχέση με πέρσι.

Μειωμένες εμφανίζονται οι αφίξεις τον Οκτώβριο αλλά οι δομές φιλοξενίας παρουσιάζονται πιεσμένες.

Στα νησιά οι ελληνικές αρχές είναι σε επιφυλακή καθώς έχουμε πληθώρα μεταναστών και η οργή ξεχειλίζει από τις τοπικές κοινωνίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στα μέσα του Οκτωβρίου, στη ΒΙ.ΑΛ. Της Χίου που βάσει απόφασης του Σ.τ.Ε. πρέπει να έχει ανώτερη χωρητικότητα τα 1.014 άτομα, διαμένουν 1.024 άτομα ενώ συνολικά στο νησί 1.034 πρόσφυγες και μετανάστες. Το μεγαλύτερο φορτίο σηκώνει η Λέσβος με περίπου 4.600 άτομα, ακολουθεί η Σάμος με 4.050 (επίσημη δυναμικότητα 3.000), η Κως με 3.400 (επίσημη δυναμικότητα 2.140), η Λέρος με 2.600 άτομα (επίσημη δυναμικότητα 2.140).

Δήλωση Αντιπροέδρου της ΕΕ:

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Σχοινάς δήλωσε ότι «πάνω από το 50% του οργανωμένου εγκλήματος στην ΕΕ γίνεται από ΜΗ-ευρωπαίους πολίτες».

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΑΣ περίπου το 50% του εγκλήματος στην Ελλάδα γίνεται από ΜΗ-Έλληνες.

Σχέδιο επιβολής της Σαρίας στην Ευρώπη


Μουσουλμάνος που παρουσιάστηκε σε έρευνα σε ευρωπαϊκό έδαφος δήλωσε σε δημοσιογράφο :

«Όταν είμαστε στην πλειοψηφία, δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να αποδεχτείτε το νόμο της Σαρία!»

Ο καθηγητής Ισλαμικής Θρησκευτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης Εντάν Ασλάν, έκανε έρευνα σε  288 από τους περίπου 4.000 αιτούντες ασύλου στην αυστριακή πόλη Graz.

Τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν σε μια μελέτη, "Religiöse und Ethische Orientierungen von Muslimischen Flüchtlingen στο Graz" ("Θρησκευτικοί και ηθικοί προσανατολισμοί μουσουλμάνων προσφύγων στο Γκρατς").

Σύμφωνα με αυτήν, τα 2/3 ήταν  άνδρες, κάτω των 30 ετών και όλοι είχαν παραδοσιακές και συντηρητικές  απόψεις που αφορούν την θρησκεία τους. Οι ίδιοι ήταν φανατικά προσκολλημένοι στο Ισλάμ και ένα μεγάλο ποσοστό τους μεταβαίνει για προσευχή κάθε Παρασκευή.

Οι γυναίκες είναι και αυτές φανατικά προσκολλημένες στο Ισλάμ και προσεύχονται αρκετές φορές κάθε ημέρα, μάλιστα σε μεγαλύτερο ποσοστό από τους άνδρες (39,7%).

Οι ίδιες κάνουν χρήση της μαντίλας σε ποσοστό  66,3% δημόσια. Οι περισσότεροι από αυτούς ( άνδρες και γυναίκες) τονίζουν ότι το Ισλάμ διαδραματίζει καίριο ρόλο στην καθημερινή τους ζωή στην Ευρώπη.

Οι μισοί από αυτούς θεωρούν ότι Εβραίοι και Χριστιανοί έχουν εξοκείλει από τα χρηστά ήθη στην κοινωνίας τους. Το ίδιο ποσοστό εκτιμά ότι είναι γεγονός η  ανωτερότητα του Ισλάμ έναντι όλων των θρησκειών και πιστεύει ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι αμαρτωλοί.

Το πιο επικίνδυνο είναι ότι πολλές  χιλιάδες Μουσουλμάνοι δεν εκτιμούν καθόλου την δυτική άποψη για την ζωή και την κοινωνία  και θεωρούν ότι το Ισλάμ είναι ανώτερο από κάθε εθνικό δίκαιο στην Ευρώπη", καταλήγει μεταξύ άλλων η έρευνα.

Με αυτήν την νοοτροπία όμως, από ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των χιλιάδων μουσουλμάνων, είναι δυνατόν να ενσωματωθούν πραγματικά ποτέ στην Ευρώπη των λαών και των πολιτισμών;


πηγη