GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βόμβα εξερράγη στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο βουλευτής των «Σπαρτιατών» Γιάννης Δημητροκάλης

Βόμβα με υγραέριο εξερράγη στην πόρτα της πολυκατοικίας όπου μένει ο βουλευτής των «Σπαρτιατών» Ιωάννης Δημητροκάλης. Η πολυκατοικία βρίσκετ...

Βόμβα με υγραέριο εξερράγη στην πόρτα της πολυκατοικίας όπου μένει ο βουλευτής των «Σπαρτιατών» Ιωάννης Δημητροκάλης.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στα Ιλίσια.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα και στην τζαμαρία, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός.

Προκλήθηκε θραύση και μαύρισμα της κεντρικής θύρας και του δαπέδου, σας στέλνω φωτογραφίες. Την φωτιά έσβησε ένοικος με πυροσβεστήρα, πριν καν φτάσει η Πυροσβεστική.

Η Αστυνομία βρήκε και συνέλεξε 4 γκαζάκια, δεμένα με μπιτόνι 5 λίτρων.

Για τρομοκρατικό χτύπημα κάνουν λογο οι «Σπαρτιάτες» σε ανακοίνωσή τους.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως γίνεται προσπάθεια εξόντωσης των πατριωτικών ιδεών και καταλήγουν ζητώντας την ομόφωνη καταδίκη από τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Η ανακοίνωση των «Σπαρτιατών»:

«Το τρομοκρατικό χτύπημα τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2023 στην είσοδο της οικίας του Βουλευτή Α’ Ανατολικής Αττικής των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Ιωάννη Δημητροκάλλη, εντάσσεται στην εξόφθαλμη προσπάθεια εξόντωσης πατριωτικών ιδεών, που αντιπαλεύουν το υπάρχον σύστημα του αριστερού-«δημοκρατικού» παρακράτους, μέσω της κοινοβουλευτικής στοχοποίησης και της διαπόμπευσης οποιουδήποτε ανθρώπου τολμά να αντιστέκεται στον Εθνομηδενισμό τους.

Οι αρχές του Δικαίου και τα πολιτικά δικαιώματα που κατοχυρώθηκαν συνταγματικά, εφαρμόζονται επιλεκτικά και σύμφωνα με τη διακριτική ευχέρεια του κάθε φασιστοειδούς αριστερού «αλληλέγγυου».

Απαιτούμε την ομόφωνη καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης από τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Ελληνικής Βουλής ίσως σε μια ενδεχόμενη χρονική «ανάπαυλα» από την… κοινή προεργασία τους για το επιχειρούμενο μοίρασμα των εδρών του Πολιτικού Φορέα μας!»


πηγη