GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Απασφάλισε ο Ορμπάν κατά ΗΠΑ - Μας απειλούν με κονδύλια της ΕΕ και πιέσεις να ενδώσουμε σε μεταναστευτικό - ΛΟΑΤΚΙ - Ουκρανία (Βίντεο)

Δεδικαίωται ο μακαριστός Χριστόδουλος που μας είχε προειδοποιήσει για όλα βλέπουμε σήμερα στην ΕΕ και στην Ελλάδα-Σχέδιο αλώσεως των χριστια...

Δεδικαίωται ο μακαριστός Χριστόδουλος που μας είχε προειδοποιήσει για όλα βλέπουμε σήμερα στην ΕΕ και στην Ελλάδα-Σχέδιο αλώσεως των χριστιανικών και εθνικών αξιών από την γνωστή ελίτ

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Ούγγρος πρωθυπουργός Β.Ορμπάν σε ομιλία του στην βουλή της χώρας του, για τις τρομερές πιέσεις που δέχεται η Βουδαπέστη από τις ΗΠΑ, να αποδεχθεί την τήρηση μια ανίερης ατζέντας σε ένα σωρό ζητήματα

Ο Ορμπάν μιλώντας μπροστά στους βουλευτές της Ουγγαρίας, αποκάλυψε τις τεράστιες πιέσεις που δέχεται η χώρα του, για να αποδεχθεί χιλιάδες μετανάστες, να υιοθετήσει την ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ κοινοτήτων στα σχολεία, και να υπακούσει πειθήνια σε πολλά ζητήματα.

"Ζητάνε να φτιάξουμε γκέτο με μετανάστες εντός των πόλεων μας, να εισάγουμε την σεξουαλική προπαγάνδα για το Τρίτο φύλλο στα Σχολεία, και να αλλάξουμε την αυτόνομη πολιτική μας σε μια σειρά από ζητήματα. 

Μας ζητούν να εμπλακούμε στον πόλεμο της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας, να δώσουμε πυρομαχικά στο Κίεβο για τον λόγο αυτόν, αλλά και να δώσουμε και χρήματα για τον σκοπό αυτόν, και αν δεν μπορούμε,  τουλάχιστον να δώσουν οι Βρυξέλλες τα κεφάλαια που προορίζονται για την Ουγγαρία στους Ουκρανούς .

Οι ΗΠΑ και η ΕΕ σε συνεργασία με την αυτοκρατορία του Σόρος απαιτούν εξωφρενικά πράγματα από την χώρα μου αλλά εμείς δεν θα ενδώσουμε διότι είμαστε ανεξάρτητη χώρα και υπακούμε πιστά στο Σύνταγμα της, που δεν επιτρέπει τίποτα από αυτά.

”Είμαστε ανεξάρτητο κράτος και μας προειδοποιούν για μεγάλες πιέσεις με το χρήμα της αυτοκρατορίας του Σόρος, αλλά δεν θα γίνουμε δαιμονικό κράτος”, καταλήγει ο ίδιος ενώ νέες μεταναστευτικές ροές ετοιμάζονται στο Πακιστάν για παράδειγμα με σκοπό πιθανότατα την Ευρώπη.


Στην Ελλάδα ακολουθούνται όσα καταγγέλλει ο Ορμπάν


Μιλάμε για μια ολόκληρη λίστα ζητημάτων, η οποία δυστυχώς  υλοποιείται σχεδόν στο ακέραιο στην Ελλάδα, που χρωστά 400 δις ευρώ, μετά την γνωστή χρεοκοπία του 2010, με την οποία κινδυνεύει σε εθνολογική αλλοίωση η χώρα μας, ενώ τα υπόλοιπα ζητήματα έχουν προκαλέσει αντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτό το ύπουλο σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων δεν θα βγει σε καλό, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ενώ πολλές ενδείξεις δείχνουν ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία διολισθαίνει καθημερινά σε παγκόσμια στρατιωτική σύγκρουση ανάμεσα σε Ρωσία και ΝΑΤΟ.

Τώρα γίνονται πράξη όλα αυτά που είχε ξεστομίσει ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος για το σχέδιο μιας ελίτ ειδικά στην Ευρώπη.

«Η νέα τάξη πραγμάτων είναι αδυσώπητη και απαιτεί πλήρη υποταγή στα κελεύσματα των δυνάμεων που θέλουν επιβάλλουν μία νέα μορφή ζωής, η οποία δεν θα έχει σχέση ούτε με την παράδοση, ούτε με την Εκκλησία, αλλά με την ηθική ασυδοσία», είχε αναφέρει σε παλαιότερο κήρυγμά του ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος, μαζί με πολλά άλλα που υλοποιούνται κατά γράμμα, είτε συμφωνούσε είτε διαφωνούσε κάποιος μαζί τους.    


Το τι θα δουν τα μάτια μας στην ευρωπαϊκή ήπειρο το επόμενο διάστημα δεν είναι απόλυτα σίγουρο, αυτό όμως που βλέπουμε καθημερινά είναι το χάος, η αναρχία, η ανηθικότητα και κυρίως η διάλυση αρχών, θεσμών σε μια ήπειρο που παρήγαγε πολιτισμό ακόμα και στις χειρότερες εποχές της.      

πηγη