GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοκ προκαλεί βίντεο με τους νεκρούς της Σντερότ – Σκοτωμένοι πολίτες σε αυτοκίνητα και στάσεις λεωφορείων

Ακόμα ο Στρατός δεν έχει μαζέψει όλες τις σορούς H Σντερότ είναι η ισραηλινή πόλη των 40.000 κατοίκων που δέχτηκε τα περισσότερα πλήγματα κα...

Ακόμα ο Στρατός δεν έχει μαζέψει όλες τις σορούς

H Σντερότ είναι η ισραηλινή πόλη των 40.000 κατοίκων που δέχτηκε τα περισσότερα πλήγματα και είχε τους περισσότερους νεκρούς από τις επιθέσεις των ενόπλων της Χαμάς.

Βίντεο από το βρετανικό δίκτυο Sky News, αποκαλύπτει πως ακόμα ο Στρατός δεν έχει μαζέψει όλες τις σορούς των πολιτών που σκοτώθηκαν από τους Παλαιστίνιους.

Το βίντεο είναι σοκαριστικό καθώς δείχνει πτώματα δίπλα από καμένα αυτοκίνητα και στάσεις λεωφορείων.

Φαίνεται ότι κάποιοι επιχείρησαν να διαφύγουν με τα πόδια, αλλά εκτελέστηκαν από την Χαμάς.

Στη συνέχεια, τα φορτηγά της Χαμάς κινήθηκαν κατά μήκος της οδού Menachem Begin, σκοτώνοντας όποιον βρουν.



Όταν πλησίασαν σε στάση λεωφορείο σκότωσαν επτά άτομα.

Εκατό μέτρα πιο πέρα βρέθηκαν νεκροί ένας αυτοκινητιστής και ένας μοτοσικλετιστής.

Στη συνέχεια οι τρομοκράτες κινήθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα, ανοίγοντας πυρ κατά διερχόμενου περιπολικού, αλλά και ενός αυτοκίνητου που κατέληξε σε στύλο.

Σειρά είχε το αστυνομικό τμήμα. Σε βίντεο φαίνονται τουλάχιστον εννέα τρομοκράτες να πλησιάζουν το αστυνομικό τμήμα και να ξεσπά μάχη με τους αστυνομικούς. Κάνοντας κυκλωτική κίνηση, μια άλλη ομάδα τρομοκρατών επιτέθηκε από άλλη πλευρά του κτιρίου.

Οι Ισραηλινοί αστυνομικοί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εμποδίσουν την είσοδο των τρομοκρατών στο κτίριο, αλλά και να σώσουν αμάχους που βρέθηκαν μέσα σε πυρά.

Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών, οι τρομοκράτες της Χαμάς κατάφεραν να εισέλθουν στο αστυνομικό τμήμα πριν φτάσει ο ισραηλινός Στρατός.

Μετά το τέλος της πολύωρης μάχης, οι Ισραηλινοί κατεδάφισαν το αστυνομικό τμήμα για να διασφαλίσουν ότι δεν υπήρχαν επιζώντες της Χαμάς.


πηγη