GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μιχάλης Αρβανίτης: Καθ'οδόν

Δια του εσχάτως (3-10-2023) αναρτηθέντος εις την ιστοσελίδαν μας «ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ» άρθρου μου, υπό τον τίτλον «ΨΗΦΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ή ΥΠΟΤΑ...

Δια του εσχάτως (3-10-2023) αναρτηθέντος εις την ιστοσελίδαν μας «ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ» άρθρου μου, υπό τον τίτλον «ΨΗΦΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ή ΥΠΟΤΑΓΗΣ;» εκαλούντο οι Έλληνες δημόται των Αθηνών, να απαλλαγούν από τον άχρηστον, επιζήμιον και «…περιορισμένης νοημοσύνης ανεύθυνον και ανίκανον γόνον της πολιτικής οικογενείας Εθνικών ολετήρων και λαθρολάγνων» και να προασπίσουν «την αξιοπρέπειαν και τον αυτοσεβασμόν των», αρνούμενοι, δια της ψήφου των, να εκπροσωπούνται υπ’ αυτού του αθύρματος.

          Παραλλήλως εκαλούντο οι Έλληνες δημόται των Αθηνών, δια να «είναι πράγματι κυρίαρχοι» της πόλεώς των, να εκλέξουν Δήμαρχον τον μόνον εκ των υποψηφίων άξιον, ΗΛΙΑΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΝ, κηρύττοντες ούτω «…την έναρξιν της Μεγάλης ανατροπής των πολιτικών απατεώνων…», αρχής γενομένης, με την οικογένειαν των δεδηλωμένων αντινατιβιστών (εχθρών της οντότητος του Έθνους) και εισαγωγέων πάσης συνομοταξίας αλλοφύλων, δια την… επίλυσιν του δημογραφικού και την εξόντωσιν του Γένους μας.

          Όμως, οι εν λόγω τρισάθλιοι ολετήρες ήγειρον πλείστα εμπόδια (φυλάκισις, στέρησις αδείας, απαγόρευσις εις τον Τύπον πάσης αναφοράς εις το όνομα του Ηλία Κασιδιάρη, ψευδοδημοσκοπήσεις, προπαγάνδα υπέρ του γόνου, στήριξις ασημάντων «εθνικών» συνδυασμών κ.α.) και ούτω εστέρησαν την συμμετοχήν του συνδυασμού «Ελεύθεροι Αθηναίοι» του Ηλία Κασιδιάρη εις τον 2ον γύρον των εκλογών.

          Η έκκλισίς μου απέδωσεν, εν τινι μέτρω, εις τον 2ον γύρον, ως προς το αρνητικόν σκέλος αυτής και ούτω αι Αθήναι απηλάγησαν από το νεοδημοκρατικόν μηδενικόν.

          Δια τον νεοκλεγέντα Δήμαρχον, ουδέν σχόλιον.

          Αναμένομεν την νόμιμον απελευθερώσιν του παρανόμως φυλακισθέντος ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

          Έπονται αι Ευρωεκλογαί. Συμφώνως με τον κανονισμόν της Ευρωβουλής και των σχετικών διατάξεων της ΕΣΔΑ δια τα ανθρώπινα δικαιώματα, η κυβέρνησις Μητσοτάκη (αν υπάρχει έως τότε) δεν δύναται να απαγορεύση την συμμετοχήν μας.

          Αι δυνάμεις των ΕΛΛΗΝΩΝ οσημέραι μεγιστοποιούνται, τινές δε αυτόκλητοι «σύμβουλοι» καλώς θα πράξουν, να περιορισθούν εις τα του «οίκου» των.

Μιχάλης Αρβανίτης

Δικηγόρος



.