GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ισραηλινός πρωθυπουργός Μ.Νετανιάχου μετά το όργιο ενδοεθνοτικής βίας Αφρικανών στο Τελ Αβίβ: «Άμεση απέλαση για όλους»

«Θα ληφθούν σκληρά μέτρα κατά των ταραχοποιών» «Θα πρέπει να εκπονηθούν άμεσα σχέδια για την απέλαση όλων των Αφρικανών μεταναστών από το Ισ...

«Θα ληφθούν σκληρά μέτρα κατά των ταραχοποιών»

«Θα πρέπει να εκπονηθούν άμεσα σχέδια για την απέλαση όλων των Αφρικανών μεταναστών από το Ισραήλ μετά την εμπλοκή ομάδων Ερυθραίων σε βίαιες  συγκρούσεις στο Τελ Αβίβ», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Παράλληλα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ανακοίνωσε την άμεση απέλαση όλων των Αφρικανών που συμμετείχαν στα βίαια επεισόδια.

Κάτι που ούτε καν διανοήθηκε να πει Έλληνας πρωθυπουργός μετά τα συχνά επεισόδια βίας παράνομων και νομιμοποιηθέντων μεταναστών στο κέντρο των μεγάλων πόλεων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κλπ).

Οι δηλώσεις του έγιναν μια ημέρα μετά τη σύγκρουση αντίπαλων ομάδων Ερυθραίων σε αιματηρές διαδηλώσεις που άφησαν πίσω τους δεκάδες τραυματίες.

Οι ομάδες, υποστηρικτές και αντίπαλοι της κυβέρνησης της Ερυθραίας, με ξύλα,  ράβδους  και πέτρες, έσπασαν  βιτρίνες και αστυνομικά αυτοκίνητα.

Η ισραηλινή αστυνομία εκτόξευσε δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και φυσίγγια ενώ αστυνομικοί έφιπποι προσπαθούσαν να ελέγξουν τους διαδηλωτές.

Η βία ξέσπασε κοντά στην πρεσβεία της Ερυθραίας όταν οι…  «αιτούντες άσυλο» διαδηλωτές εμποδίστηκαν να φτάσουν στο κτίριο πριν από μια πολιτιστική εκδήλωση που επρόκειτο να  πραγματοποιηθεί εκεί.

Το θέμα των μεταναστών διχάζει εδώ και καιρό το Ισραήλ και η τελευταία βία το έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο.

«Θέλουμε σκληρά μέτρα κατά των ταραχοποιών, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης απέλασης όσων συμμετείχαν», είπε ο κ. Νετανιάχου.

Ζήτησε από τους υπουργούς να του παρουσιάσουν σχέδια  για την απομάκρυνση και όλων των άλλων παράνομων εισβολέων και σημείωσε στις παρατηρήσεις του είπε ότι το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε ορισμένα μέτρα που είχαν σκοπό να εξαναγκάσουν τους μετανάστες να φύγουν.




πηγη