GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πρώτη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ - «Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο»

O Γιάννης Τσακνάκης, παρακολουθώντας την εσωκομματική εκλογική διαδικασία που ανέδειξε τον Στέφανο Κασσελάκη πρόεδρο του κόμματος, ενημέρωσε...

O Γιάννης Τσακνάκης, παρακολουθώντας την εσωκομματική εκλογική διαδικασία που ανέδειξε τον Στέφανο Κασσελάκη πρόεδρο του κόμματος, ενημέρωσε άμεσα για την αποχώρησή του

Σημειώνοντας πως πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ριζοσπαστική Αριστερά ο Γιάννης Τσακνάκης, πρώην μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος, κατέγραψε και την πρώτη επίσημη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο.

Έχοντας υποβάλλει ήδη την παραίτησή του από μέλος της Νομαρχιακής την επομένη των εκλογών τις 21ης Μαΐου, ο Γιάννης Τσακνάκης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και την εσωκομματική εκλογική διαδικασία που ανέδειξε τον Στέφανο Κασσελάκη πρόεδρο του κόμματος, ενημέρωσε άμεσα και το ίδιο βράδυ τα όργανα για την αποχώρησή του από αυτό.

«Έστειλα ήδη δήλωση αποχώρησης από το κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν έχει καμία σχέση με τη ριζοσπαστική Αριστερά και ως αριστερός δεν έχω θέση σε ένα κόμμα που δε με εκφράζει», σχολίασε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Larissa Press.

«Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο», έκλεισε τη συνομιλία μας ο γνωστός συνδικαλιστής, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις θα υπάρξουν και άλλοι που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

πηγη