GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η έννομη τάξη έχει καταρρεύσει και οι πολίτες πραγματοποιούν περιπολίες για να υπερασπιστούν τα σπίτια τους! (βίντεο)

Αναγκάζονται να κάνουν την δουλειά της αστυνομίας H έννομη τάξη στην χώρα έχει καταρρεύσει πλήρως και οι πολίτες νιώθουν ότι δεν υπάρχει καν...

Αναγκάζονται να κάνουν την δουλειά της αστυνομίας

H έννομη τάξη στην χώρα έχει καταρρεύσει πλήρως και οι πολίτες νιώθουν ότι δεν υπάρχει κανενός είδους ασφάλεια για αυτούς και τα παιδιά τους και έτσι πολλοί εξ’αυτών αναλαμβάνουν να κάνουν αυτό που δεν κάνει το ελληνικό κράτος:

Δηλαδή να περιπολούν στους δρόμους και να αναφέρουν στην αστυνομία οτιδήποτε θεωρούν ύποπτο και παραβατικό.

Στην Κηφισιά των Βορείων Προαστίων της Αθήνας, μία ομάδα κατοίκων – με επικεφαλής γονείς ανήλικων παιδιών – αποφάσισε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Δημιούργησαν την πρωτοβουλία “Kifissia Watch” και κάνουν βόλτες στην πόλη έχοντας το νου τους σε φαινόμενα παραβατικότητας προκειμένου να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές.

Για την ώρα δεν παρεμβαίνουν δυναμικά όπως λένε, μιλώντας σε ΜΜΕ: “Δεν παρεμβαίνουμε σε καμία των περιπτώσεων. Δεν είναι δικός μας ρόλος, ούτε είναι να κάνουμε κάποια επέμβαση σε αυτό το πράγμα. Ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι ότι παρακολουθούμε, καθόμαστε και βλέπουμε τι συμβαίνει και σε περίπτωση που διαπιστώσουμε κάποια παραβατική συμπεριφορά, καλούμε απευθείας την αστυνομία προκειμένου να επέμβει”.

“Ούτε καν περιπολία είναι. Κάνουμε βόλτα. Ουσιαστικά αυτό το οποίο κάνουμε είναι μια βόλτα, στην όποια βόλτα έχουμε το νου μας να μην συμβεί κάτι παραβατικό”, καταλήγουν!

Η ουσία σε όλα αυτά είναι ότι πρόκειται περί μίας κατάστασης που προέκυψε λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας, η οποία είναι απόρροια της γκετοποίησης των νέων σε συμμορίες, της εισαγωγής φτώχειας με την έλευση παράνομων αλλοδαπών στην χώρα μας σε συνδυασμό με την μόνιμη οικονομική κρίση, που μαστίζει την χώρα.

Το ότι οι πολίτες αναγκάζονται να κάνουν τη δουλειά της αστυνομίας είναι κάτι το οποίο βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Φυσικά, μετά την προφυλάκιση των Ελλήνων κατοίκων του Έβρου που τόλμησαν να υπερασπιστούν το ελληνικό έδαφος και τα ελληνικά δάση συλλαμβάνοντας παράνομους αλλοδαπούς, όλοι οι πολίτες φοβούνται ότι θα έχουν παρόμοια τύχη ακόμα κι αν χρειαστεί να προστατέψουν τις περιουσίες τους και τις οικογένειες τους.


Η πρωτοβουλία των κατοίκων της Κηφισιάς δεν είναι κάτι πρωτοποριακό, έχει συμβεί και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, όπου θεωρείται φυσιολογικό οι πολίτες να βοηθούν στο έργο της αστυνομίας.


pronews.gr