GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Από την Σουηδία ξεκινά η "φωτιά" που θα κάψει την Ευρώπη που απέτυχε στην ενσωμάτωση των μεταναστών

Στην χώρα μας κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου αλλά θα ξυπνήσουμε απότομα-Ένας ακόμη μύθος περί συνομοσιολογικών και ακραίων αντιλήψεων για τ...

Στην χώρα μας κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου αλλά θα ξυπνήσουμε απότομα-Ένας ακόμη μύθος περί συνομοσιολογικών και ακραίων αντιλήψεων για την ασύδοτη μετανάστευση καταρρίφθηκε και στην Ευρώπη ανεβαίνει πλέον ραγδαία πλέον η Ακροδεξιά ειδικά σε Γερμανία και Γαλλία αλλά και Ιταλία

“Η αφέλεια και η απερισκεψία μας οδήγησαν εδώ, η ενσωμάτωση των μεταναστών απέτυχε” λένε τώρα οι Σουηδοί, οι οποίοι ομολόγησαν την πάσα αλήθεια για το σχέδιο κάποιων εγκεφάλων στην ΕΕ, περί πολυπολιτισμικότητας, ενσωμάτωσης, ανοικτής κουλτούρας, και άλλων ρηχών και ανούσιων συνθημάτων για την αληθινή κοινωνία.

Η ανεξέλεγκτη μετανάστευση, Τούρκων ( έχουν γεμίσει την Ευρώπη λόγω του καθεστώτος (Ερντογάν), μουσουλμάνων από Ασία, Αφρική και αλλού, έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μίγμα που πολύ δύσκολα μπορούν να τιθασεύσουν οι αστυνομικές αρχές όχι μόνο στην Σουηδία αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στην χώρα μας το πρόβλημα των μεταναστών λαμβάνει σταδιακά διαστάσεις "Ιταλίας" και το πρόβλημα μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα.

Μόνο τις τελευταίες έντεκα ημέρες έχουν φθάσει στα ελληνικά νησιά 4.291 άτομα, με αποτέλεσμα οι δομές σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο να βρίσκονται στα όρια της χωρητικότητάς τους, ενώ παραμονεύει πάντα ο κίνδυνος εξεγέρσεων ενώ η εγκληματικότητα αυξάνεται σταθερά στην χώρα μας.

Εκθέσεις ειδικών, Αρχηγών μυστικών υπηρεσιών, Καθηγητών, και λοιπών, δείχνουν ότι η Ευρώπη έχει ένα σοβαρότατα πρόβλημα εντός των μεγάλων πόλεων της, όχι αύριο ή στο μέλλον, αλλά χθες, σήμερα, το οποίο απειλεί την κοινωνική συνοχή.

Σε μεγαλουπόλεις της ευρωπαϊκής ηπείρου, εκτός της Σουηδίας που καίγεται από τις συμμορίες μεταναστών, συμπαγείς εθνοτικές και θρησκευτικές ομάδες κινούνται σε παράλληλες δομές από τις επίσημες δομές της χώρας που ζουν και εργάζονται.

Περιστατικά συμπλοκής με γηγενείς σε λεωφορεία, τρένα, πλατείες, και αλλού είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, αν συντρέξει κάποιος σε βίντεο σε κοινωνικά δίκτυα.

Το πρόβλημα μεταφέρθηκε εδώ και μεγάλο διάστημα στις αστυνομικές αρχές, που μεταλλάσσονται ραγδαία σε στρατιωτικού τύπου Στρατοχωροφυλακή, για να αντιμετωπίσουν τα δεκάδες περιστατικά βίας και παρανομίας εντός του οικιστικού ιστού, πόλεων, όπως το Μιλάνο, το Μόναχο, το Λίβερπουλ, το Παρίσι κά.

Το αποτέλεσμα θα είναι σε κάποιο διάστημα η δημιουργία πιθανότατα χάους, και ανομίας εντός πόλεων, με τους αξιωματούχους να χάνουν τον έλεγχο της ασφάλειας των πολιτών, που είναι η κύρια προϋπόθεση για κοινωνική ειρήνη σε μαι χώρα.Υπάρχει περίπτωση θρησκευτικών συγκρούσεων στην Ευρώπη;

Στην Ευρώπη θα διεξαχθεί ένας πιθανός βίαιος και αιματηρός πόλεμος μεταξύ μουσουλμάνων και μη-μουσουλμάνων  πολιτών , σύμφωνα με ειδική έκθεση  εμπειρογνωμόνων των υπηρεσιών πληροφοριών προς τις πολιτικές ηγεσίeς μεγάλων  χωρών της ΕΕ.

Πολυάριθμοι εμπειρογνώμονες έχουν προειδοποιήσει ότι η Ευρώπη έχει ήδη οδηγηθεί σε έναν τρομερό θρησκευτικό πόλεμο, οι διαστάσεις του οποίου  θα "ξεδιπλωθούν" σύντομα.

Η  πρόβλεψη για επικείμενο πιθανό θρησκευτικό πόλεμο εκτός από  τους  εμπειρογνώμονες, έχει αναφερθεί από ινστιτούτα και δεξαμενές σκέψης αλλά και από επιστήμονες από μεγάλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια μετά από ενδελεχείς έρευνες που μας προειδοποιούν για το ξέσπασμα βίαιων καταστάσεων .

Άλλες δεξαμενές σκέψης στην Ευρώπη  αναφέρθηκαν επίσης στον αυξανόμενο αριθμό  μουσουλμανικού  πληθυσμού στην Ευρώπη, σε σχέση με τη θρησκευτική μισαλλοδοξία. Εκεί διαπιστώθηκε ότι οι εκρηκτικές  προειδοποιήσεις έρχονται τώρα και  από εξέχοντες θρησκευτικούς ηγέτες.

Οι μετανάστες ήδη συγκρούονται μεταξύ τους σε στρατόπεδα σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα, ενώ προετοιμάζονται για τα χειρότερα από τους αυτόκλητους αναρίθμητους Ιμάμηδες που ξεφύτρωσαν  στην Ευρώπη.

Τα βλέπουμε καθημερινά μπροστά μας στην Ευρώπη, αλλά οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ, κάνουν πολλές φορές σαν να μην υπάρχουν, αλλά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να το κάνουν ακόμη χειρότερο, μεγαλώνοντας το κίνδυνο για εκατομμύρια πολίτες.


https://www.pentapostagma.gr/