GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Σπαρτιάτες»: Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι βουλευτές Γ.Μανούσος και Κ.Φλώρος – Προς ανεξαρτητοποίηση 6 ακόμη

Εξελίξεις -μάλλον αναμενόμενες- στο κόμμα των «Σπαρτιατών», καθώς μετά τα όσα έγιναν στην συζήτηση στη βουλή για τις πυρκαγιές, όπου απουσία...

Εξελίξεις -μάλλον αναμενόμενες- στο κόμμα των «Σπαρτιατών», καθώς μετά τα όσα έγιναν στην συζήτηση στη βουλή για τις πυρκαγιές, όπου απουσίαζε πλήρης η ΚΟ του κόμματος, πλην μόνο του προέδρου το κόμματος Β.Στίγκα δύο βουλευτές οι Γεώργιος Μανούσος  που εκλέγεται στον Δυτικό Τομέα Αθηνών και  Κωνσταντίνος Φλώρος που εκλέγεται στη Λάρισα ανακοίνωσαν ότι ανεξαρτητοποιούνται.

Ο βουλευτής Δυτικού τομέα Αθήνας Γιώργος Μανούσος σε ανάρτησή του στο facebook, αναφέρει πως «Στην ζωή μου, πορεύθηκα πάντα με ήθος και τιμιότητα. Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι στην πολιτική δεν μπήκα για να γίνω πλούσιος, αλλά ούτε και για να χτίσω πολιτική καριέρα. Η επιθυμία μου ηταν να βάλω την δική σας φωνή μέσα στην Βουλή και όλοι μαζί από κοινού να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, την νέα γενιά.

Επομένως, δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω ούτε ένα λεπτό, με έναν άνθρωπο που δηλώνει ότι Βουλευτές ενός κόμματος που ψήφισαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες -και που είναι πεντακάθαροι- έχουν συνδιαλλαγές με την «Greek Mafia». Ο ίδιος μπορεί να πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους, εγώ δεν θα το κάνω ποτέ».

Συνοδεύει μάλιστα την ανάρτηση τους από link υπο τον τίτλο «Παλικάρια – Ανεξαρτητοποιήθηκαν Μανούσος και Φλώρος. Του τρίβουν την επιχορήγηση στη μούρη» που παραπέμπει σε ηχητικό απόσπασμα συνέντευξή τους. Στην συνέντευξη ο Γιώργος Μανούσος αναφέρει μεταξύ άλλων πως «εμένα η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να βρίσκομαι με τον κ. Στίγκα να με κατηγορεί για εγκληματική οργάνωση ή για greek mafia ή οτιδήποτε άλλο. Ένας δρόμος υπάρχει , αυτός του αποχαιρετισμού. Το αφήνω στην διακριτική του ευχέρεια να επιλέξει αν ο ίδιος θέλει να με διαγράψει αλλιώς ο επόμενος δρόμος είναι να ανεξαρτητοποιηθώ και να υπηρετήσω τους χιλιάδες έλληνες που συνειδητά μας επέλεξαν και αυτοί να τους εκπροσωπούμε» ενώ ο Κωνσταντίνος Φλώρος σπεύδει να προσυπογράψει τα λεγόμενα του συνομιλητή του.

«Και ξανά, δεν αλλάζω ούτε κόμμα, ούτε τελεία, από όσα λέει ο συνάδελφος Γεώργιος Μανούσος» σημειώνει ο Κ. Φλώρος στην δική του ανάρτηση για να προσθέσει «Συντάσσομαι πλήρως με την κάτωθι ανακοίνωσή του.

“Στην ζωή μου, πορεύθηκα πάντα με ήθος και τιμιότητα. Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι στην πολιτική δεν μπήκα για να γίνω πλούσιος, αλλά ούτε και για να χτίσω πολιτική καριέρα. Η επιθυμια μου ηταν να βάλω την δική σας φωνή μέσα στην Βουλή και όλοι μαζί από κοινού να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, την νέα γενιά.

Επομένως, δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω ούτε ένα λεπτό, με έναν άνθρωπο που δηλώνει ότι Βουλευτές ενός κόμματος που ψήφισαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες -και που είναι πεντακάθαροι- έχουν συνδιαλλαγές με την «Greek Mafia». Ο ίδιος μπορεί να πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους, εγώ δεν θα το κάνω ποτέ.”

Και κάπου εδώ, θέλω να θυμίσω τα λόγια ενός από τα σπουδαιότερα στελέχη της ΕΟΚΑ, του Κυριάκου Μάτση, όταν οι Βρετανοί προσπάθησαν να τον εξαγοράσουν, και στην δική μας περίπτωση, εμείς απαντάμε σε αυτές τις αισχρές και χωρίς υπόσταση κατηγορίες:

“Ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής”

Σας ευχαριστούμε»

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του κόμματος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας έχει ήδη διαγράψει 3 βουλευτές του κόμματος.

Συγκεκριμένα με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο επικεφαλής των Σπαρτιατών διέγραψε από την ΚΟ του κόμματος τους Ιωάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβαρδά και Ιωάννη Κόντη.

«Υπάρχουν απειλές προς βουλευτές του κόμματός μου να συνταχθούν σύμφωνα με τα σχέδια των άλλων, επομένως δεν θεωρώ ότι είναι 11 αυτοί που διαφωνούν μαζί μου» τόνισε μιλώντας στον ANT1 ο κ. Στίγκας ενώ τόνισε πως «αν συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο αύριο θα διαγράψω κι άλλους μέχρι να μείνω μόνος μου», ξεχνώντας προφανώς πώς ήδη είναι μόνος του, αφού οι υπόλοιποι 11 ενωμένοι τον αποκήρυξαν!

Έτσι μαζί με τους δύο που ανακοίνωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους στο κόμμα απομένουν 6 βουλευτές αλλά μάλλον όχι για πολύ καθώς και αυτοί αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθούν σύντομα..

Σημειώνεται ότι εχθές ο πρόεδρος του κόμματος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας, είχε προχωρήσει σε νέες καταγγελίες κατά των βουλευτών του ξεχνώντας πως είναι μόνος του απέναντι τους, ότι κι αν σημαίνει αυτό για το κόμμα του.

«Βουλευτές μας πήγαιναν στον Δομοκό για να δηλώσουν τα σέβη τους και να πάρουν οδηγίες από τον Κασιδιάρη», είπε μιλώντας στο Action24.

Όπως είπε βουλευτές και άνθρωποι που εργάζονται για τους βουλευτές, επισκέπτονται τον Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές Δομοκού.

«Δεν ξέρω αν έπαιρναν γραμμή, δεν θέλω να μιλήσω είπα, ο νοών νοείτω», ανέφερε.

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών προανήγγειλε νέες διαγραφές από το κόμμα, λέγοντας ότι «όσοι ξεπεράσουν τα εσκαμμένα και δεν συμμορφωθούν με τις διατάξεις του κόμματος, βεβαίως θα διαγράψω και άλλους. Το πανηγύρι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει».


πηγη