GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συναγερμός στην Ευρώπη που ισλαμοποιείται! - Στην Ιταλία έχουμε ήδη συγκρούσεις γηγενών με Μετανάστες

Ο ύπουλος ρόλος της Τουρκίας κατά Ελλάδος και Ευρώπης Μεγάλη ανησυχία επικρατεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την εδραίωση και την ανεξέλεγκτη δρ...

Ο ύπουλος ρόλος της Τουρκίας κατά Ελλάδος και Ευρώπης

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την εδραίωση και την ανεξέλεγκτη δράση μεταναστών σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, καθώς και τελετών συμπαγών μουσουλμανικών ομάδων σε πόλεις της Ευρώπης, με τρόπο επιδεικτικό.

Έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα αρχής γενομένης της Ιταλίας, αλλά Ισπανίας και Γαλλίας, λόγω των καθημερινών πλέον, φαινομένων απίστευτης αγριότητας και βαρβαρότητας περιστατικών με μερίδα μεταναστών από Αφρική, και Πακιστάν, ενώ οι βιασμοί και οι επιθέσεις σε γυναίκες είναι σε τρομακτική αύξηση.

Πολλοί από τους μετανάστες και πρόσφυγες που έφτασαν στην Ιταλία τις τελευταίες δυο ημέρες, προέρχονται από το Καμερούν, την Ακτή Ελεφαντοστού, την Γουινέα και τον Νίγηρα.

Μάλιστα θύμα των μεταναστών είναι και η ίδια η ιταλική αστυνομία, οι περιβόητοι μάλιστα Κραμπινιέροι, οι οποίοι δέρνονται ανηλεώς σύμφωνα με βίντεο, από εκτός ελέγχους μετανάστες, αφού προφανώς έχουν εντολές να μην κάνουν χρήση βίας, ή όλων Ηλεκτρικής Εκκένωσης -για παράδειγμα. 

Το κακό όμως αγγίζει και την Ελλάδα

Τα περιστατικά βιασμών και βίας μεταξύ μεταναστών από άλλες χώρες εντός Ελλάδος είναι σε ανησυχητικό επίπεδο, και τα συμβάντα είναι σχεδόν καθημερινά.

Τα περιστατικά με την είσοδο αυτοκινήτων με παράνομους μετανάστες στο αντίθετο ρεύμα σε Έβρο και Εγνατία, έχουν προκαλέσει θανατηφόρα δυστυχήματα κατά Ελλήνων πολιτών, και αυτή η δράση δυστυχώς συνεχίζεται από μερίδα παράνομων διακινητών.

Την ίδια περίοδο, σε Έβρο και νησιά έχουμε αύξηση της λαθραίας εισόδου παράνομων μεταναστών που φτάνουν πιθανόν και σε 500 άτομα την ημέρα.

Σε λίγο αν δεν προσέξουμε θα γίνουμε Ιταλία, και θα έχουμε καθημερινά περιστατικά εντός των ελληνικών πόλεων.

Η Τουρκία και ο ύποπτος Ρόλος της στην ισλαμική μετανάστευση

Ο βουλευτής Αλπαρσλάν Καβακλίογλου, μέλος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής της βουλής για θέματα ασφάλειας και πληροφοριών, δήλωσε πρόσφατα:

«Ο παγκόσμιος πλούτος μετακινείται από τη Δύση προς την Ανατολή. Η Ευρώπη διέρχεται μια εποχή πρωτόγνωρη. Ο πληθυσμός της μειώνεται και γερνάει. Έχει έναν πολύ γερασμένο πληθυσμό. Έτσι, οι άνθρωποι που έρχονται από έξω παίρνουν τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν εκεί. Αλλά η Ευρώπη έχει το εξής πρόβλημα: όλοι οι νεοφερμένοι είναι μουσουλμάνοι.

Από το Μαρόκο, την Τυνησία, την Αλγερία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράκ, το Ιράν, τη Συρία και την Τουρκία. Όσοι προέρχονται από αυτά τα μέρη είναι μουσουλμάνοι. Η κατάσταση είναι τέτοια που πλέον το πιο δημοφιλές όνομα στις Βρυξέλλες είναι Μοχάμεντ. Το δεύτερο πιο δημοφιλές όνομα είναι Μελίχ και το τρίτο είναι Αϊσέ».

Σύμφωνα με τον Καβακλίογλου, αν συνεχιστεί αυτή η τάση «ο πληθυσμός των μουσουλμάνων θα ξεπεράσει τον πληθυσμό των χριστιανών στην Ευρώπη.
Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει στην αύξηση της εθνικιστικής, της ξενοφοβικής και αντί-ισλαμικής ρητορικής.
Συνεπώς, περιθωριακά, μικρά κόμματα έχουν αρχίσει να λαμβάνουν μεγάλο αριθμό ψήφων. Όμως δεν υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό. Η Ευρώπη θα γίνει μουσουλμανική. Θα είμαστε αποτελεσματικοί εκεί, Θεού θέλοντος. Είμαι βέβαιος για αυτό».

Η Τουρκία μαζί με τα κυκλώματα συνεχίζουν να σπρώχνουν στην Ελλάδα παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος ούτε στο Πακιστάν, ούτε στο Μπαγκλαντές, για να δικαιολογεί τις καραβιές των χιλιάδων μεταναστών προς την Ευρώπη, και διαμέσου Ελλάδος.

Αντίθετα, το κράτος διακινητής είναι η Τουρκία, η οποία όντας βρισκόμενη σε μια τρομερή οικονομική κρίση, εκμεταλλεύεται τον πόθο χιλιάδων ανθρώπων, και τους απομυζεί για να τους στείλει στην Ελλάδα με άνομους σκοπούς.

Οι Τούρκοι πιθανότατα να θέλουν να αυξήσουν τον μουσουλμανικό πληθυσμό ( με αυτόν τον τρόπο διακίνησης μεταναστών) στην χώρα μας, για να τους χρησιμοποιήσουν μελλοντικά ως “ εργαλείο” για τον έλεγχο της εκάστοτε ελληνικής κυβέρνησης.

Το ίδιο άλλωστε πράττουν, ευτυχώς με ένα μικρό κομμάτι της μουσουλμανικής μειονότητας στην Δυτική Θράκη, το ίδιο προσπάθησαν να πράξουν με την μειονότητα τους στην Γερμανία, Γαλλία αλλά και αλλού.


πηγη