GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η «πτώση» του «φωτεινού» Λος Άντζελες: Συμμορίες κάνουν πλιάτσικο μέρα-μεσημέρι σε κατάστημα με ακριβά ρούχα (βίντεο)

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις συμμορίες και τις ληστείες στο άλλοτε «φωτεινό» Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με ένα βίντεο ...

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις συμμορίες και τις ληστείες στο άλλοτε «φωτεινό» Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που συμμορία ληστών φεύγει τρέχοντας από ένα κατάστημα Gucci και έναν φύλακα να περπατά από πίσω τους να κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. 

Εννέα άνδρες που φορούσαν κουκούλες φαίνονται να βγαίνουν ορμητικά από το κομψό κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Westfield Century City περίπου στις 3 μ.μ. της Δευτέρας κρατώντας πανάκριβες τσάντες και βαλίτσες, ενώ θεατές τους καταγράφουν με τα τηλέφωνά τους.

Ένας προφανώς υπάλληλος του καταστήματος που φοράει κοστούμι καλεί την αστυνομία και κάνει μια αδύναμη προσπάθεια να αρπάξει έναν από τους κλέφτες κατά τη διάρκεια του χαοτικού περιστατικού.

Και ένας φαινομενικά αδιάφορος φρουρός ασφαλείας με στολή ακολουθεί τη συμμορία αργά έξω από την πόρτα καθώς κάνει ένα τηλεφώνημα – προφανώς στην αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της φυγής τους, σε κάποιους από τους άνδρες έπεσαν μερικά αντικείμενα, τα οποία μάζεψαν όσοι βρίσκονταν πίσω τους.

Έφυγαν με ένα λευκό SUV και ένα κόκκινο Kia, δήλωσε η αστυνομία στους Los Angeles Times. Η ληστεία σημειώθηκε την ίδια ημέρα που τρία άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα Jewels By Alan στο Irvine και χρησιμοποίησαν σφυριά για να σπάσουν τις γυάλινες βιτρίνες, ανέφερε το KABC.

Έφυγαν με περισσότερα από 900.000 δολάρια σε κοσμήματα κατά την ληστεία, δήλωσε στο πρακτορείο η αρχιφύλακας της αστυνομίας Karie Davies.

Να θυμίσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες στη δημοσιότητα είχαν δοθεί βίντεο και από το Σαν Φρανσίσκο, εκεί που οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε πεδίο μάχης από τους αστέγους.

Αλλά και στη Νέα Υόρκη τα πεζοδρόμια έχουν γεμίσει με παράνομους μετανάστες οι οποίοι ζητούν άσυλο και βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το ξενοδοχείο Roosevelt στο Μανχάταν.


pronews