GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τα κατάφεραν στην Θεσσαλονίκη και πουλούν σουβενίρ του Κεμάλ μαζί με την Βεργίνα και τον Λευκό Πύργο

Φαντάζεστε στο Ισραήλ να πουλούν σουβενίρ με τον Χίτλερ; Στην Θεσσαλονίκη όμως πωλούνται σουβενίρ εισαγώμενα από Τουρκία με τον δικτάτορα Μ....

Φαντάζεστε στο Ισραήλ να πουλούν σουβενίρ με τον Χίτλερ;

Στην Θεσσαλονίκη όμως πωλούνται σουβενίρ εισαγώμενα από Τουρκία με τον δικτάτορα Μ.Κεμάλ που ευθύνεται για το έγκλημα της γενοκτονίας κατά των Ελλήνων Πόντου/Μικράς Ασίας.

Τα δρομάκια γύρω από το σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη, σημερινό τουρκικό προξενείο, ίσως συνθέτουν μια από τις ομορφότερες γειτονιές του κόσμου, και σίγουρα αποτελούν μια από τις ομορφότερες γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

Καθημερινά, όλο τον χρόνο, συρρέουν πλήθη τουριστών, κυρίως από τη γειτονική Τουρκία, οι οποίοι αφού επισκεφτούν το μουσείο του προξενείου και βγάλουν τις απαραίτητες φωτογραφίες, απολαμβάνουν τον καφέ τους στις παρακείμενες καφετέριες.

Μάλιστα, η αθρόα προσέλευση τουριστών, τα τελευταία χρόνια, έχει ευνοήσει τη δημιουργία τουριστικών καταστημάτων στην περιοχή, από τα οποία οι επισκέπτες προμηθεύονται σουβενίρ. Τα δρομάκια γύρω από το τουρκικό προξενείο  σφύζουν από ζωή, καθώς εκτός από τουρίστες, την περιοχή επίσης απολαμβάνουν φοιτητές, αλλά και μόνιμοι κάτοικοι κάθε ηλικίας.


 https://www.pentapostagma.gr/