GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Α.Γεωργιάδης αποκηρύσσει ότι είχε πει κατά των νέων ταυτοτήτων

«Την εποχή εκείνη δεν ξέραμε πως δουλεύει η τεχνολογία»! Ο άλλοτε κατ’ εξοχήν πολέμιος των νέων ταυτοτήτων, υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιά...

«Την εποχή εκείνη δεν ξέραμε πως δουλεύει η τεχνολογία»!

Ο άλλοτε κατ’ εξοχήν πολέμιος των νέων ταυτοτήτων, υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τώρα που είναι κυβερνητικό στέλεχος… αποκήρυξε αυτά που έλεγε ενάντια στην επιβολή τους λίγο πριν από δέκα χρόνια, λέγοντας μάλιστα πως είναι περιττό να ανησυχούν οι πολίτες καθώς τα smartphones μαζί με την Google καταγράφουν ότι λένε και τους παρακολουθούν!

Μάλιστα όχι μόνο τα αποκήρυξε καθώς όπως είπε δεν ήταν γνώστης στα νεανικά του χρόνια της τεχνολογίας αλλά δεν βλέπει πλέον και κανένα θρησκευτικό πρόβλημα.

«Επειδή κι εγώ κατά το παρελθόν στα νεανικά μου χρόνια έχω πει διάφορα τέτοια και θέλω να μιλήσω με ειλικρίνεια. Την εποχή εκείνη δεν υπήρχαν smartphones και δεν ξέραμε πως δουλεύει η τεχνολογία και αναλαμβάνω το δικό μου μερίδιο της ευθύνης», είπε αρχικά.

Με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, να απαντά σε ερώτηση της Ανθής Βούλγαρη προς τον Άδωνι Γεωργιάδη για το τι έχει αναφέρει “Για τα τσιπάκια, τα 666”.

«Λένε ότι δεν θέλουν να πάρουν τις νέες ταυτότητες, γιατί θα έχουν τσιπάκια και θα τους παρακολουθούν, και κάποιοι το ανάγουν και σε θρησκευτικό… Ερώτηση:

Εάν θέλει κάποιος να σε παρακολουθήσει σήμερα χρειάζεται να βγάλεις ταυτότητα; Αυτό το κινητό έχετε παρατηρήσει την ώρα που μιλάτε πώς βγαίνουν διαφημίσεις στο διαδίκτυο. Αν πούμε τώρα εμείς “θέλω να πάω στο Μεξικό να δω τις πυραμίδες” μετά από λίγο θα σου έρθει διαφήμιση για τις πυραμίδες στο Μεξικό», ανέφερε ο Άδωνης Γεωργιάδης.”

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Τα ΜΜΕ με σωρεία περίεργων ρεπορτάζ υποστήριξης των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων επιχειρούν να τις επιβάλουν και να εμφανίσουν όσους αντιδρούν για λόγους θρησκευτικής συνείδησης ή γιατί θέλουν να παρακολουθούνται λιγότερο, ως επικίνδυνους γραφικούς και και ασόβαρους.

Σχετικά με τις νέες ταυτότητες και το περιβόητο «666» θα πρέπει να σημειώσουμε γιατί αντιδρούν χιλιάδες άνθρωποι και δεν θέλουν να αναγκαστούν να τις κατέχουν.

Θεωρούν πως δεν είναι μόνο ένα ακόμα μέσω στενής παρακολούθησης από την όποια κυβέρνηση αλλά και ότι αποτελούν προάγγελο του λεγόμενου «χαράγματος».

Δηλαδή, κάποτε η εξουσία θα θελήσει να επιβάλλει στους ανθρώπους να ενσωματώσουν την ταυτότητα στο σώμα τους και συγκεκριμένα στο χέρι τους ή στο μέτωπο τους.

Κάτι το οποίο έχει προβλεφτεί στο ιερό για την Ορθοδοξία βιβλίο της Αποκάλυψης και ήδη χιλιάδες άνθρωποι στον πλανήτη οικειοθελώς ενσωματώνουν την ταυτότητα στο χέρι τους.

Συγκεκριμένα η Αποκάλυψη αναφέρει:

“Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.”

Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς   «Θα ‘ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε.

Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν»  φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο “χάραγμα”.

Όπως γίνεται κατανοητό, ασχέτως εάν αυτό ισχύει ή όχι υπάρχει λόγος για τον οποίο αντιδρούν χιλιάδες άνθρωποι στις νέες ταυτότητες.

Και αυτός ο λόγος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να γίνει σεβαστός.

Ας θυμηθούμε πάντως τι έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


pronews