GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Έκτακτο! Αυτοί είναι οι δύο νεκροί χειριστές τoυ Canadair που κατέπεσε στην Κάρυστο (Εικόνα)

Η επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Νεκροί είναι και οι δύο πιλότοι του Canadair που κατέπεσε ενώ επιχειρούσε στο μέτω...


Η επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

Νεκροί είναι και οι δύο πιλότοι του Canadair που κατέπεσε ενώ επιχειρούσε στο μέτωπο της φωτιάς στην Κάρυστο. Ο ένας πιλότος ήταν 27 ετών και ο άλλος 34 ετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γενικού επιτελείου αεροπορίας, θανάσιμα τραυματισμένοι είναι ο 34χρονος κυβερνήτης Χρήστος Μουλάς και ο 27χρονος συγκυβερνήτης Περικλής Στεφανίδης.

Οι δύο ήρωες έπεσαν στο βωμό του καθήκοντος, καθώς επιχειρούσαν να κατασβέσουν μέχρι και την τελευταία εστία φωτιάς στον Πλατανιστό στην Εύβοια, μέσα στη χαράδρα.

Οι δύο πιλότοι, από το κλιμάκιο της Αγχιάλου Βόλου, επιχειρούσαν επί ημέρες με το Canadair, δίνοντας καθημερινές μάχες με τις φλόγες πληρώνοντας το ακριβότερο τίμημα, την ίδια την ζωή τους...

Η επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας: 

Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών.

Σμήναρχος (Ι) Σωτήριος Μαγκώτσιος

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ

Ο Σμηναγός Χρήστος Μουλάς 34ων ετών

Ο Ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης 26 ετών


πηγη