GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοβαρό επεισόδιο με πυρά στη Β' Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο

Συνελήφθη από την αστυνομία - Στο σημείο και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στη Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών ...


Συνελήφθη από την αστυνομία - Στο σημείο και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στη Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο, καθώς υπαξιωματικός φέρεται να άνοιξε πυρ κατά του αυτοκίνητου του διοικητή της μονάδας, να έκανε χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και να τον κράτησε όμηρο!

Οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για χρήση αβολίδωτων, νεώτερα δεδομένα όμως αναφέρουν ότι πυροβόλησε με πραγματική σφαίρα στα λάστιχα του αυτοκινήτου του διοικητή!

Το περιστατικό ξεκίνησε με τον ΕΠΟΠ, να «εκρήγνυται» κατά του διοικητή της μονάδας γιατί δυσαρεστήθηκε με κάποια ποινή που του επιβλήθηκε. 

O διοικητής της μονάδας φέρεται να είχε πιέσει τα στελέχη λόγω των πυρκαγιών και των αυξημένων περιπόλων γεγονός που κατέληξε στην έκρηξη του ΕΠΟΠ ο οποίος έχει 22 χρόνια υπηρεσίας.

Ο οπλίτης πέταξε χειροβομβίδα κρότου – λάμψης μέσα στο Διοικητήριο της Μονάδας, εισέβαλε σε αυτό και κρατούσε όμηρο το διοικητή τον οποίο απειλούσε να σκοτώσει. 

Το περιστατικό έληξε μετά από ώρα με την επέμβαση της Στρατονομίας η οποία και τον συνέλαβε.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ στο σημείο σπεύδει και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.


πηγη