GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Χαροπαλεύει 57χρονος Εβρίτης που τον πάτησε με το αυτοκίνητο Τούρκος μετά από λογομαχία

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 33χρονος Τούρκος που πάτησε με αυτοκίνητο 57χρονο Εβρίτη Χαροπαλεύει ο 56χρονος Εβρίτης που βρέθη...

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 33χρονος Τούρκος που πάτησε με αυτοκίνητο 57χρονο Εβρίτη

Χαροπαλεύει ο 56χρονος Εβρίτης που βρέθηκε χτυπημένος από αυτοκίνητο σήμερα το απόγευμα πάνω στην Εγνατία οδό κοντά στο τελωνείο των Κήπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news, η αστυνομία έχει συλλάβει έναν Τούρκο ο οποίος φέρεται να τον πάτησε με το αυτοκίνητό του μετά από λογομαχία που είχαν για την προτεραιότητα στην ουρά των αυτοκινήτων προς την Τουρκία.

Ο 56χρονος συντοπίτης μας από το χωριό Γεμιστή, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Η κατηγορία που βαραίνει τον Τούρκο είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Συνβελήφθη και κρατείται στην Αστυνομκική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Σύθμφωνα με πληροφορίες, επέβαινε στο αυτοκίονητο με την οικογένεια του.

Τις έρευνες για την υπόθεση διεξάγει η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης. Ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του 56χρονου Εβρίτη, θα απαγγελθούν και οι τελίκές κατηγορίες εναντίον του Τούρκου δράστη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

Συνελήφθη χθες (7-7-2023) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 33χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

Ειδικότερα ο δράστης μετέβη με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο ανωτέρω Συνοριακό Σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη Χώρα, όπου κατά την αναμονή του για έλεγχο διαπληκτίστηκε με 57χρονο ημεδαπό – οδηγό έτερου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.
Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους, ο δράστης παρέσυρε με το όχημά του τον 57χρονο ημεδαπό,ο οποίος είχε εξέλθει από το αυτοκίνητό του, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

O τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσω τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

ΠΗΓΗ