GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Άγιος Παντελεήμονας: Αυτός είναι ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός δολοφόνος της Κουβανής τρανς

Οι κάμερες καταγράφουν τον 35χρονο να βγαίνει από το παράθυρο του σπιτιού της Άννας και να ακολουθεί πορεία προς την Ομόνοια Επίσημη και με ...

Οι κάμερες καταγράφουν τον 35χρονο να βγαίνει από το παράθυρο του σπιτιού της Άννας και να ακολουθεί πορεία προς την Ομόνοια

Επίσημη και με δείγμα DNA είναι πλέον η εμπλοκή του 35χρονου Μπαγκλαντεσιανού στη δολοφονία της άτυχης τρανς Κουβανής Άννας, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Με βάση τις καταγραφές από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή ο 35χρονος εισήλθε στο σπίτι της Άννας στις 7 παρά 10 το πρωί, από την πόρτα. Λίγη ώρα αργότερα και για περίπου μία ώρα από το ισόγειο διαμέρισμα της άτυχης 46χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα ακούγονταν μια μεγάλη φασαρία.

Οι κάμερες καταγράφουν τον 35χρονο να βγαίνει από το παράθυρο του σπιτιού της Άννας και να ακολουθεί πορεία προς την Ομόνοια. Είναι γεμάτος αίματα και αμυχές. Φορά, δε, μια καδένα και ένα δαχτυλίδι ίδια με αυτά που φορά και όταν προσήχθη στην ΕΛΑΣ για κατάθεση.

Τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι της Άννας, ένα αποτύπωμα παλάμης και άλλα στοιχεία μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις δείχνουν και πάλι τον ίδιο.

Σε βάρος του 35χρονου εκδόθηκε τελικά χθες ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της Άννας, ενώ το άγριο έγκλημα θεωρείται ότι εξιχνιάστηκε.

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα, αρνείται ακόμη και ότι γνώριζε την Άννα. Σύμφωνα με μαρτυρίες και καταθέσεις ο 35χρονος φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με την Άννα, την οποία ωστόσο ζήλευε και της δημιουργούσε φασαρίες και καυγάδες.

πηγη