GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Καταγγελία-«βόμβα» κατοίκου των Δερβενοχωρίων για την πυρκαγιά: «Είναι εμπρησμός 100% – Σε ένα μήνα εδώ πέρα θα έχει ανεμογεννήτριες»

«Το λέω ξεκάθαρα και δεν φοβάμαι τίποτα» Κάτοικος των Δερβενοχωρίων προχώρησε σε καταγγελία - «βόμβα» μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ...

«Το λέω ξεκάθαρα και δεν φοβάμαι τίποτα»

Κάτοικος των Δερβενοχωρίων προχώρησε σε καταγγελία - «βόμβα» μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού καναλιού, είπε ότι η φωτιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού ο οποίος έγινε προκειμένου στο σημείο να τοποθετηθούν αργότερα ανεμογεννήτριες καθώς όπως είπε στο σημείο έχουν αρχίσει ήδη κάποιες εργασίες από εταιρεία που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο.

Συγκεκριμένα είπε: «Η φωτιά στα Δερβενοχώρια είναι εμπρησμός 100% και θέλω να το πω, είναι η αιτία οι ανεμογεννήτριες, το λέω ξεκάθαρα και δεν φοβάμαι τίποτα.

Ήταν το μοναδικό κομμάτι με πεύκα και δεν μπορούσαν να επιχειρήσουν, βάζω το χέρι μου στη φωτιά, σε ένα μήνα εδώ θα υπάρχουν ανεμογεννήτριες» 

Κάτοικοι από τις περιοχές που καίγονται από χθες λένε πως σε πολλά σημεία είτε δεν επιχειρούν εναέρια μέσα, είτε η αργοπορία της πυροσβεστικής ήταν τεράστια με αποτέλεσμα να γιγαντωθούν οι πυρκαγιές και να προκαλέσουν τα γνωστά αποτελέσματα.


πηγη