GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κορυδαλλός: “Ανοιχτά συμβόλαια” βλέπουν οι Αρχές μετά τη δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη

Το όνομα του δολοφονημένου στον Κορυδαλλό οργανωμένου οπαδού είχε αναφερθεί σε αρκετές υποθέσεις που από κοινού είχαν ερευνήσει η Δίωξη Εγκλ...


Το όνομα του δολοφονημένου στον Κορυδαλλό οργανωμένου οπαδού είχε αναφερθεί σε αρκετές υποθέσεις που από κοινού είχαν ερευνήσει η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής και η Δίωξη Εκβιαστων της Ασφάλειας Αττικής

«Ο Βασίλης Ρουμπετης ήταν “πληθωρικός” όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στις διασυνδέσεις του.
Είχε έντονη παρουσία στο χώρο των “ανθρώπων της νύχτας” καί είχε απασχολήσει σε ερευνητικό πεδίο τις Υπηρεσίες χωρίς να έχει αποδειχτεί πάντα η φυσική του παρουσία.
Η δολοφονία του ήταν “συμβόλαιο” και καθώς ήταν με “συνοδό” τον κουνιάδο του, ίσως και να αναγνώρισε τους δράστες τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ» μεταξύ άλλων, ερευνητής της Ασφάλειας επιχειρεί να αποσαφηνίσει απορίες που προκαλεί η διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr, ο Βασίλης Ρουμπετης φέρεται να είχε κατονομαστεί στη δολοφονία του γιου του επιχειρηματία καυσίμων, Γιώργου Μήτσου, στα Γλυκά Νερά.

Κάμερες ασφαλείας, είχαν καταγράψει τους εκτελεστές που επέβαιναν σε λευκό βαν, να ακολουθούν το θωρακισμένο όχημα του 38χρονου Γιώργου Μήτσου, για τουλάχιστον τέσσερα χιλιόμετρα, μέχρι το πρατήριο καυσίμων ιδιοκτησίας του στη Λεωφόρο Μαραθώνος στην περιοχή του Γέρακα.
Με την έξοδό του από το θωρακισμένο BMW, τον πυροβόλησαν και περισσότερες από 20 βολίδες από τα δύο kalashnikov έπληξαν τον κορμό του.
Αποχώρησαν στην τακτική του αιφνιδιασμού που προκάλεσαν και αφού έκαψαν το φορτηγάκι στην Παλλήνη διέφυγαν με δύο μοτοσυκλέτες.

Ο Αναστάσιος Μήτσου, πατέρας του δολοφονημένου είχε καταγγείλει μέλη της Greek Mafia που λυμαίνονται το λαθρεμπόριο πετρελαίου, με την ανοχή επίορκων αστυνομικών.
Υπό το φόβο τής αντεκδίκησης σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, ο επιχειρηματίας μετά τη δολοφονία του γιού του έστειλε ως αντίμετρο ασφαλείας, όλα τα μέλη τής οικογένειάς του στο εξωτερικό.

Ο Βασίλης Ρουμπετης είχε κατονομαστεί και σε άλλη μία υπόθεση απόπειρας δολοφονίας που επίσης παραμένει ανεξιχνίαστη.
Σε εκείνη την υπόθεση ο δράστης έχει αποτύχει να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου καί καταφέρνει να διαφύγει.
Γι αυτή την υποθέσει είχε γίνει αναφορά σε δολοφονημένο άνθρωπο της νύχτας στα βόρεια προάστια ως ηθικός αυτουργός της εντολής ο οποίος φέρεται να είχε αναπτύξει το δίκτυο επαφών του και σε άλλους “κύκλους” κοινωνικής ζωής.

Η εν ψυχρώ εκτέλεση του Βασίλη Ρουμπέτη και του Διονύση Μουζακίτη με καταιγισμό πυρών από Kalashnikov στον Κορυδαλλό αποδίδεται ως η συνέχεια στον κύκλο αίματος με περισσότερους από 25νεκρους με βαρύ ποινικό μητρώο καί δικογραφίες που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστων της Ασφάλειας Αττικής.
Εκτιμάται ότι οι δολοφονίες στο χώρο των ανθρώπων της νύχτας έχουν πυρήνα τη Greek Mafia και άνοιξε νέους ερευνητικούς διαύλους για τις Αρχές μετά τη δολοφονία των δύο κουνιάδων στον Κορυδαλλό ενώ υπάρχει αναφορά για τουλάχιστον τέσσερα “ανοιχτά συμβόλαια”.

Η έρευνα της Ασφάλειας Αττικής είναι σε εξέλιξη με τη Δίωξη Αθλητικής βίας να συνδράμει στις έρευνες των Υπηρεσιών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.


NantiaReport.gr