GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι Θέσεις του Εθνικού Κόμματος ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στο ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Τις τελευταίες δεκαετίες, και  κυρίως στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο υπάρχει ένα τεράστιο κύμα μετανάστευσης κυρίως από την Ασία, από το Α...

Τις τελευταίες δεκαετίες, και  κυρίως στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο υπάρχει ένα τεράστιο κύμα μετανάστευσης κυρίως από την Ασία, από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν ,το Μπαγκλαντές και τις υπόλοιπες  υποανάπτυκτες χώρες και την Αφρική, η οποία θεωρείται και είναι ο τρίτος κόσμος ανάμεσα στα εύφορα και πολιτισμένα κράτη.
Το αποτέλεσμα είναι ότι η Ευρώπη κυριολεκτικά πνίγεται από εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι φεύγουν από εντελώς διαφορετικούς πολιτισμούς, κουλτούρες, ήθη και έθιμα και οικονομικές δυνάμεις.
Ερχονται για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το 95% των ανθρώπων αυτών έρχονται στη χώρα μας παράνομα, πληρώνοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε δουλέμπορους με την αγαστή συνεργασία ( περίεργο και κυρίως επί της ηθικής και της ουσίας παράλογο) παράνομων μη κυβερνητικών οργανώσεων.
Προσπαθούν να βρουν, έτσι θεωρούν, ένα καλύτερο αύριο.
Βεβαίως αυτοί οι άνθρωποι αρνούνται τις ηθικές τους αξίες και τον τρόπο ζωής τους, αρνούνται τον πολιτισμό τους και έρχονται με κάθε τρόπο και μέσο στην Ελλάδα, κυρίως μέσω της Τουρκίας, η οποία εκμεταλλεύεται την κατάσταση και αποκομίζει δις ευρώ.

Υπάρχει όμως εδώ και ένα πολύ μεγάλο και τεράστιο παράδοξο και δεν είναι άλλο από το εξής: Παρόλο που έρχονται στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, διότι τους ενοχλεί η πολιτική κατάσταση στη χώρα τους, η θρησκεία τους και οι ελευθερίες που δεν απολαμβάνουν, προσπαθούν ωστόσο με κάθε τρόπο και κάθε μέσο να επιβάλλουν στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρώπης, πάλι τον δικό τους πολιτισμό, αρνούμενοι πεισματικά να ενσωματωθούν στον Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.
Παράλληλα  προσπαθούν να αλλάξουν με σχετικά βίαιο τρόπο και τον δικό μας  ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Τα φαινόμενα παραβατικότητας και εγκληματικότητας,  οι επιθέσεις απέναντι σε Χριστιανούς και σε γυναίκες έχουν αυξηθεί τις τελευταίες δεκαετίες και έχουν φτάσει σε τρομερά υψηλά επίπεδα.
Αλλά και η συμπεριφορά μεταξύ διαφόρων εθνοτήτων είναι παραβατική και βίαια. Για να καμφθεί όλη αυτή η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολο, ενώ απαιτούνται έξυπνες και τολμηρές λύσεις που να οδηγήσουν στον φραγμό αυτών των απαράδεκτων τακτικών.
Εν τω μεταξύ, όλο αυτό το παράνομο και απάνθρωπο δουλεμπορικό σύστημα το διαχειρίζονται κατά κύριο λόγο εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο.


Ένα Εθνικό κράτος οφείλει


1) να κλείσει τα σύνορα με σύγχρονα μέσα, να προσλάβει και να εκπαιδεύσει προσωπικό που θα έχει ως ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.

2) να φροντίσει για απαγόρευση λειτουργίας παλαιών και νέων ΜΚΟ εντός της Επικράτειας. Να ακολουθήσει εξονυχιστικός, οικονομικός και θεσμικός έλεγχος όλων των υπαρχόντων τους, με κύριο μέλημα την πλήρη παύση των εργασιών τους και την απονομή δικαιοσύνης στις έκνομες ενέργειές τους.

3) να προβεί σε πλήρη παύση χορήγησης οικονομικών επιδομάτων και ειδικών  προνομίων σε παράνομους μετανάστες, που επί της ουσίας θα τους ανοίξει τον δρόμο για να φύγουν ηθελημένα από την χώρα.

4) να συνεργαστεί με τον Διεθνή οργανισμό μετανάστευσης για να επιτευχθεί ηθελημένη επιστροφή στις πατρίδες καταγωγής τους με αυξημένα αεροπορικά καθημερινά δρομολόγια, σε σχέση με τα ελάχιστα κατά μήνα που γίνονται τώρα.

5) να φροντίσει για την επάνδρωση του λιμενικού σώματος Ελληνικής ακτοφυλακής με νέους υπηρετούντες, που θα διαλέγονται ως απόφοιτοι των ειδικών δυνάμεων του Στρατού και του πολεμικού Ναυτικού, χορηγώντας  νέα, σύγχρονα πλωτά μέσα.

6) Η άποψη, ότι πρέπει να πηγαίνουν οι παράνομοι μετανάστες σε ακατοίκητα νησιά, είναι επιζήμια γεωπολιτικά, ωφελώντας στο έπακρο την Τουρκία στις διεκδικήσεις που έχει .Έτσι οποιαδήποτε σκέψη για ακατοίκητα νησιά είναι είτε αφελής, είτε εσκεμμένα επιζήμια.

7) Οφείλουν να γίνονται διαρκείς έλεγχοι σε αγροτικές περιοχές για αναζήτηση παράνομων μεταναστών που ζουν υπό άθλιες συνθήκες και να γίνεται άμεσα ο  επαναπατρισμός τους.

8) Εργατικά χέρια σε αγροτικές εργασίες θα δοθούν από Έλληνες εργάτες, που θα απολαμβάνουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και φυσικά έναν αξιοπρεπέστατο μισθό για τον βαρύ μόχθο που απαιτείται στις αγροτικές περιοχές.

9) Επίσης να δίνονται σοβαρά κίνητρα στους εργοδότες για πρόσληψη Ελλήνων, όπως φοροαπαλλαγές και πριμοδότηση ασφάλισης και κάλυψης στέγης στους Έλληνες εργάτες .

10) Απαιτείται να γίνει εκ βάθρων αλλαγή του Ποινικού Κώδικα και της απονομής Δικαιοσύνης απέναντι στους δουλέμπορους και στις διεφθαρμένες ΜΚΟ.



.