GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δολοφονίες Κορυδαλλού: Πρέπει να δοθούν από όλους απαντήσεις

Άνθρωποι με βαριά ποινικά μητρώα και με φόνους στην «πλάτη» τους έχουν πολιτικομιντιακές διασυνδέσεις και κανείς δεν ξέρει τίποτα... Ένα πρά...

Άνθρωποι με βαριά ποινικά μητρώα και με φόνους στην «πλάτη» τους έχουν πολιτικομιντιακές διασυνδέσεις και κανείς δεν ξέρει τίποτα...

Ένα πράγμα καθίσταται σαφές από την διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό, όπου το ένα από τα δύο θύματα ήταν ο Βασίλης Ρουμπέτης, γνωστός και ως «Ράμπο» ή «Ταξιτζής», ο οποίος είχε συλληφθεί για την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου, κατά τη διάρκεια «ραντεβού θανάτου» μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στις 29 Μαρτίου 2007 στην λεωφόρο Λαυρίου και αποκαλύφθηκε πως οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον Γιάννη Αλαφούζο!

Πρέπει να δοθούν από ΟΛΟΥΣ απαντήσεις για να μη δηλητηριάζεται η δημόσια ζωή.
Δημόσια ζωή έχει δηλητηριαστεί στον μέγιστο βαθμό καθώς επί σειρά ετών έχουμε περίπου 30 δολοφονίες ανάμεσα στα στελέχη του υποκόσμου χωρίς να έχει υπάρξει ούτε μία σύλληψη.

Να σημειωθεί ότι και ο κουνιάδος του Ρουμπέτη, που ήταν το δεύτερο θύμα, ήταν άνθρωπος γνωστού εμπόρου καυσίμων που γάζωσαν εκτελεστές στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Αυτό που έχουμε εδώ είναι πρωτοφανές για χώρα που υποτίθεται ανήκει στην ΕΕ και θέλει να θεωρείται προηγμένη.

Άνθρωποι με βαριά ποινικά μητρώα και με φόνους στην «πλάτη» τους έχουν πολιτικομιντιακές διασυνδέσεις  και ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!

Μέχρι τώρα συνηθίζαμε στην Ελλάδα να χαρακτηρίζουμε τέτοιες καταστάσεις ότι συμβαίνουν μόνο σε αφρικανικές χώρες.
Ε λοιπόν όχι, σε πολλές αφρικανικές χώρες που έχουν βρει τον δρόμο τους, με όρους Δημοκρατίας και δικαιοσύνης, αυτά δε συμβαίνουν, αντίθετα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να δώσει μία σαφή απάντηση για το πως βρέθηκε στα χέρια του Ρουμπέτη το πολυτελές θωρακισμένο αυτοκίνητό του.

Ενδέχεται κάποιος από την ομάδα να είχε δώσει τα κλειδιά της Μερσεντές στον μακαρίτη πλέον Β.Ρουμπέτη.
Να το έκανε δηλαδή κάποιος χωρίς να το γνωρίζει αν και προκύπτει ότι τον ήξερε προσωπικά.

Συγκεκριμένα ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. από το 2010.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο για μεγάλο διάστημα και δεν γνωρίζουμε πως βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος.
Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Φυσικά, η απάντηση αυτή ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.


πηγη