GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πάρις Κουρτζίδης: Θα ψηφίσω και θα στηρίξω το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Ενόψει της Κυριακής 25ης Ιουνίου... μετά από μεγάλη περίσκεψη αποφάσισα συνειδητά να στηρίξω και να ψηφίσω τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ Η επιλογή είναι ε...


Ενόψει της Κυριακής 25ης Ιουνίου... μετά από μεγάλη περίσκεψη αποφάσισα συνειδητά να στηρίξω και να ψηφίσω τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Η επιλογή είναι εθνικής και στρατηγικής σημασίας. Αποτελεί συνέπεια και συνέχεια όλων όσων με νόημα δηλώνω από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο πεδίο της πολιτικής αυτής μάχης.

Είναι βέβαιο ότι έχουν ήδη γίνει τραγικά λάθη απ' τους Σπαρτιάτες και όχι μόνο απ' αυτούς... Γιατί μήπως όλοι δεν κάναμε ή δεν κάνουμε κάποια σημαντικά κιόλας λάθη;

Σ' αυτές ακριβώς τις στιγμές, που μπορείς να βοηθήσεις καταλυτικά, είναι που πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να δώσεις τη μάχη μέχρι τέλους, έως ότου ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο του πολιτικού ανένδοτου πολέμου που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια.

Μετά έρχεται η ώρα που κάνεις τον πρώτο πραγματικό και μεγάλο απολογισμό... Και τότε ξεκινάς και τις επιδιορθώσεις... Έως ότου είσαι σε θέση να επιστρέψεις στον πόλεμο και να ριχτείς μέσα στις νέες σκληρές μάχες που θα κληθείς να δώσεις με το ίδιο και περισσότερο σθένος!

Ως πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής και ιδρυτής του κοινωνικού και πολιτικού Δικτύου προβληματισμού, σκέψης, ενημέρωσης, έρευνας και δράσης "Αδέλφια της Ελλάδας", σας προτρέπω... με περίσκεψη, περισυλλογή και βαθιά εθνική και κοινωνική συνείδηση να επιλέξετε να ψηφίσετε μόνο με στρατηγική...

Κατ' αρχάς να μην απέχει κανείς από τη μάχη αυτής της κάλπης. Πάρτε επιτέλους τις τύχες σας... στα δικά σας χέρια! 

‼️Καμία singular και ουδείς Μητσοτάκης είναι σε θέση να σας κερδίζουν, αν εσείς δεν το επιτρέπετε! 

✔️Επιτέλους συνειδητοποιήστε τη δύναμη που πραγματικά έχετε στα χέρια σας... 

‼️ Εσείς είστε που τις περισσότερες φορές τούς χαρίζεστε... με την απογοήτευση και τη μη ενεργή συμμετοχή σε κάθε επίπεδο, έτσι όπως φροντίζει το σύστημα... Ακόμη και με τις λανθασμένες επιλογές σας, που βασίζονται σε κριτήρια τα οποία σας γυρίζουν μπούμερανγκ!

Βρίσκουν λοιπόν και κάνουν τα όποια έκτροπα... επιπέδου 40%! Μην τους αφήνετε άλλο να κάνουν ότι θέλουν στη ζωή σας!

✔️ Ψηφίστε με μαζική συμμετοχή,  υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, μόνο  όσα κόμματα είναι στο όριο της εισόδου της Βουλής, είτε λίγο πάνω είτε λίγο κάτω απ' αυτό, προκειμένου να εισέλθουν όλα όσα περισσότερα κόμματα μπορούν!

🆘 Καμία ψήφος όμως σε καταδικασμένα, ευκαιριακά και τυχοδιωκτικά, μικροπολιτικά  συνοθυλεύματα, γενικά σε περίεργες αν όχι και εξαιρετικά ύποπτες... "εμμονικές καθόδους" μικρο-κομμάτων, τα οποία, άλλωστε, μόλις δοκιμάστηκαν πριν λίγες εβδομάδες και αποδείχθηκε περίτρανα ότι σ' αυτές, τουλάχιστον, τις εκλογές, δεν έχουν καμία ουσιαστική και αποτελεσματική τύχη. Όχι μόνο όσα κατέβηκαν, αλλά και όσα δεν είχαν καταφέρει να κοπούν... Το μόνο κόμμα που κόπηκε παράνομα και αληθινά άδικα, όχι από δικά του -τότε- λάθη... ήταν οι Έλληνες! 

📌 Όλα τα άλλα, η αλήθεια είναι ότι το έπαιξαν θύματα του συστήματος... 

Κι έτσι, φυσικά αποδείχθηκε περίτρανα ότι ακόμη και γι' αυτό δεν μπορούν να προσφέρουν, τελικά, τίποτα απολύτως στην κοινωνία, τον ελληνικό λαό, την πατρίδα μας, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή και μ' αυτό τον τρόπο που επιδιώκουν... 

🆘 Είναι σαφές ότι εξυπηρετούν άλλους ιδιοτελείς ή και εμμονικά ηλίθιους, ή και βρώμικους... σκοπούς.

🆘 🇬🇷 Όπως τελικά και η δήθεν "Λύση" που, χωρίς αιδώ, μετά τους ισχυρισμούς περί χρηματισμού πρώην βουλευτών της από τη ΝΔ, θυσιάζοντας ανθρώπους και προσωπικότητες, νόμιζε ότι μπορεί να ευαισθητοποιήσει κι αυτή τη φορά τους Έλληνες ψηφοφόρους, υφαρπάζοντας ψήφους με νέα μυθεύματα και το ίδιο κυνικές, ανεκδιήγητες, επαίσχυντες, άκρως αναπόδεικτες, δυστυχώς κωμικοτραγικές, επικοινωνιακά... δημόσιες καταγγελίες!

💣 Στην πραγματικότητα δείχνει να προσφέρθηκε και να επιστρατεύτηκε από κέντρα 4ης εξουσίας που ενίοτε εκπροσωπούν, με τον έναν ή άλλο τρόπο, τεράστια επιχειρηματικά συμφέροντα, ίσως και της ίδιας της... Greek Mafia!


ΠΗΓΗ