GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η μάχη των φύλων στην Μοντάνα

Θάνος Σεραλίδης Ο κυβερνήτης της Μοντάνα, Γκρεγκ Τζιανφόρτε, υπέγραψε ένα νομοσχέδιο που σύμφωνα με τους υποστηρικτές του θα εξαλείφει νομικ...


Θάνος Σεραλίδης

Ο κυβερνήτης της Μοντάνα, Γκρεγκ Τζιανφόρτε, υπέγραψε ένα νομοσχέδιο που σύμφωνα με τους υποστηρικτές του θα εξαλείφει νομικά τις «τρανς, μη δυαδικές, διπνευματικές (ο όρος διπνευματικός είναι μια έκφραση των αυτόχθονων Αμερικανών για άτομα που διαθέτουν και αρσενικό και θηλυκό πνεύμα ταυτόχρονα) και διαφυλικές» ταυτότητες, αφού θα αφαιρεί ιδιαίτερα δικαιώματα και προνόμια αυτών των ταυτοτήτων [1].

Η Μοντάνα ακολούθησε το Κάνσας και το Τενεσί, που έχουν ήδη υιοθετήσει παρόμοια νομοσχέδια. Τα νομοσχέδια αυτά θα τεθούν σε ισχύ την 1η Ιουλίου, ενώ το αντίστοιχο της Μοντάνα, την 1η Οκτωβρίου.

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Μοντάνα Καρλ Γκλιμ, παρουσίασε το νομοσχέδιο της Γερουσίας αριθ. 458 τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Εγκρίθηκε από τη Γερουσία τον Μάρτιο και στη συνέχεια από τη Βουλή των Αντιπροσώπων τον Απρίλιο, πριν την υπογράψει ο κυβερνήτης, τον Μάϊο.

Ο Γκλιμ είπε ότι η νομοθεσία ήταν απαραίτητη μετά από......

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα: geoeurope.org


.