GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΥΠΟΠΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - Υποψίες προκαλεί αυτό που συνέβη, vid

Απίστευτα ποσοστά την τελευταία στιγμή... Συντριπτικό ποσοστό των αναποφάσιστών, καθώς και των ελεύθερων επαγγελματιών στήριξαν την Νέα Δ...


Απίστευτα ποσοστά την τελευταία στιγμή...

Συντριπτικό ποσοστό των αναποφάσιστών, καθώς και των ελεύθερων επαγγελματιών στήριξαν την Νέα Δημοκρατία, όπως δείχνουν πλέον τα στοιχεία!!!

Την τεράστια νίκη στην Νέα Δημοκρατία φέρονται να έδωσαν οι ψηφοφόροι της τελευταίας στιγμής, οι οποίοι περίμεναν, μέχρι την ύστατη ώρα, κάποια αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ψηφοφόροι που αποφάσισαν κυριολεκτικά «την τελευταία στιγμή», έδωσαν ψήφο 51.3% στην Νέα Δημοκρατία και μόλις 13% ΣΥΡΙΖΑ!!! Συντριπτικό ποσοστό!!!

Αυτό που έγειρε δε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του θριάμβου της ΝΔ ήταν οι δηλώσεις Κατρούγκαλου για σχέδιο επαναφοράς του νομοσχεδίου που γονάτισε την μεσαία τάξη αλλά και η φράση της Θεανώς Φωτίου πως 5.000 ευρώ εισόδημα θεωρείσαι μεσαία τάξη και πρέπει να φορολογείσαι.

Την «πλάτη» στον ΣΥΡΙΖΑ γύρισαν, μετά τις δηλώσεις Κατρούγκαλου και Φωτίου, και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι εκτιμάται πως έδωσαν περίπου δέκα ποσοστιαίες μονάδες στην Νέα Δημοκρατία!!!

Το ερώτημα που πλανάται στον «αέρα» είναι αν οι συγκεκριμένες δηλώσεις έγιναν ανεπίγνωστα ή αν τελικά η αξιωματική αντιπολίτευση, ή μέρος του ΣΥΡΙΖΑ, αβάνταρε την νίκη Μητσοτάκη για εσωκομματικούς είτε άλλους σκοπούς.

Δείτε το βίντεο:




el.gr