GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ανθελληνική στάση από Αμερικανίδα πρέσβη στην Αλβανία υιοθετεί τις κατηγορίες Ράμα για Μπελέρη

Η ίδια με τις δηλώσεις της στηρίζει τον Ράμα και αδειάζει την Ελλάδα Η Αμερικανίδα πρέσβης στην Αλβανία, Γιούρι Κιμ, παρακολούθησε τις το...


Η ίδια με τις δηλώσεις της στηρίζει τον Ράμα και αδειάζει την Ελλάδα

Η Αμερικανίδα πρέσβης στην Αλβανία, Γιούρι Κιμ, παρακολούθησε τις τοπικές εκλογές στην Αυλώνα, ενώ πήγε και σε άλλες πόλεις για να δει από κοντά τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η ίδια έκανε μια άκρως ανθελληνική δήλωση υιοθετώντας το τρελό κατηγορητήριο για τον Φ. Μπελέρη που είναι στην φυλακή επειδή έτσι θέλει ο γνωστός Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα .

Η Κιμ έκανε σαφές το μήνυμά της, λέγοντας ότι κανείς δεν πρέπει να πουλάει ή να αγοράζει ψήφους, καλώντας τις αρχές να ενεργήσουν σύμφωνα με το νόμο.«Είμαι ένας από τους πολλούς διεθνείς παρατηρητές.
Η κατάσταση μέχρι στιγμής φαίνεται να πηγαίνει καλά, αλλά είμαι ένας από τους ανθρώπους, θα πρέπει να περιμένουμε να ακούσουμε όλες τις παρατηρήσεις. Πρέπει να περιμένουμε τις εκθέσεις του ODIHR.

Σταματάμε σε όλη τη χώρα, ήμουν στη Νίβιτσα και τη Σελένιτσα και πήγα σε πολλά άλλα μέρη. Εξετάζουμε επίσης την κατάσταση στη Χειμάρρα. Δεν πρέπει να υπάρχει πίεση, κανείς δεν πρέπει να πουλάει  ή να αγοράζει ψήφους, είναι ευθύνη των αρχών να εφαρμόζουν τους νόμους ισότιμα και ομοιόμορφα σε κάθε περίπτωση», είπε η Κιμ.

Η ίδια με τις δηλώσεις της στηρίζει τον Ράμα και αδειάζει την Ελλάδα που φωνάζει για πολιτική δίωξη ενός Έλληνα υποψηφίου που συνελήφθηκε επειδή  δήθεν δωροδόκησε τον αδελφό και τον γαμπρό του.

Αυτό είναι το ευχαριστώ προς την Ελλάδα που στηρίζει τις ΗΠΑ. Η αλήθεια είναι ότι μόνοι μας ήμασταν και μόνοι μας θα παλέψουμε με όλα τα " θηρία" που θέλουν να μας αφανίσουν.  Η Χειμμάρα και η Βόρειος 'Ηπειρος ήταν , είναι και θα είναι γη ελληνική, ενώ και ο μοναδικός ήρωας των Αλβανών, ο Γεώργιος Καστριώτης ή Σκεντέρμπεης ήταν Έλληνας  από την Καστοριά. 


πηγη