GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μητσοτάκης: Θέλουν να μας βάλουν φυλακή

Απάντηση στα σενάρια που διακινούνται για σχηματισμό ολιγόμηνης «κυβέρνησης ειδικού σκοπού για να πέσει φως στην υπόθεση των υποκλοπών» από ...

Απάντηση στα σενάρια που διακινούνται για σχηματισμό ολιγόμηνης «κυβέρνησης ειδικού σκοπού για να πέσει φως στην υπόθεση των υποκλοπών» από τους ηττημένους των εκλογών της 21ης Μαΐου τα οποία προέκυψαν μετά και την διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο πρωθυπουργός επεσήμανε: «Λίγο πριν τις κάλπες έπεσαν οι μάσκες. Όταν έλεγα ότι υπάρχει υπόγεια συνεννόηση, αυτό εννοούσα αλλά δεν θα μπορούσα να το φανταστώ σε αυτή την έκταση.
Από την κυβέρνηση των ηττημένων περάσαμε στην κυβέρνηση των απελπισμένων. Τι θα κάνουν;
Θα παρέμβουν και στη Δικαιοσύνη;
Οι υποθέσεις είναι στη Δικαιοσύνη.
Μία κυβέρνηση ειδικού σκοπού δεν θα μπορεί να πληρώνει συντάξεις και να αντιμετωπίζει την Τουρκία, θα είναι κυβέρνηση παράλυσης.
Θέλουν να μας στείλουν φυλακή για να σώσουν τις καρέκλες τους.
Τα λέω και για τον κ. Ανδρουλάκη. Πρέπει να ξέρουν οι πολίτες ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη, θα τους βγει Τσίπρας από την πίσω πόρτα»
.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα:

πηγη