GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Για την ΝΙΚΗ!

Τις τελευταίες δεκαετίες και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια ένα εξαιρετικά επικίνδυνο προσωπικό καταστρέφει συνειδητά τη χώρα μας και τον ...


Τις τελευταίες δεκαετίες και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια ένα εξαιρετικά επικίνδυνο προσωπικό καταστρέφει συνειδητά τη χώρα μας και τον λαό της.

Βιώνουμε μια απίστευτη απαξίωση των θεσμών και των Ελλήνων πολιτών. Από την άλλη πλευρά, ο λαός έχει απόλυτα απαξιώσει, και την πολιτική και τους πολιτικούς.

Οι βασικοί πυλώνες ισχύος του έθνους μας βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση: Η Πολιτική είναι δέσμια της Ουάσιγκτον, των Βρυξελλών και των εγχώριων σύγχρονων κοτζαμπάσηδων, η Οικονομία βρίσκεται στα πρόθυρα της απόλυτης χρεοκοπίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας έχουν απαξιωθεί και η Κοινωνική μας Συνοχή διαλύεται συνειδητά από τις ορδές αλλοεθνών και αλλοθρήσκων.

Η Εθνική μας Ταυτότητα διαλύεται. Οι παράγοντες που την συνθέτουν δέχονται ένα ανηλεή πόλεμο: Η ιερή μας γλώσσα βιάζεται, η ορθόδοξη χριστιανική μας πίστη λοιδορείται και  διώκεται, η νέα γενιά αποκόπτεται από το ιστορικό μας παρελθόν και η πολιτιστική μας κληρονομιά και οι ιερές παραδόσεις μας αλλοτριώνονται στα πλαίσια της πολτοποίησης των εθνών, που επιβάλλει η Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Οι ξενόδουλες κυβερνήσεις μας βαδίζουν από την μια προδοσία στην άλλη. Η εξωτερική μας πολιτική και η διπλωματία, είναι απόλυτα φοβικές και αγκυροβολημένες σε μόνιμα λιμάνια της Δύσης.
Ο αείποτε εχθρός Τούρκος, απειλεί καθημερινά και, με την ανοχή των δυτικών «συμμάχων» μας, είναι έτοιμος, με την πρώτη ευκαιρία, να μας κατασπαράξει!

Είναι επομένως πασιφανές ότι βαδίζουμε σταθερά προς την ολοκληρωτική καταστροφή! Αν θέλουμε να ανακοπεί αυτή η καταστροφική πορεία και η Ελλάδα μας να ξαναβρεί το δρόμο της, όλα όσα προαναφέρθηκαν πρέπει να αλλάξουν!

Ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει πλέον ότι για να γίνει τέτοια αλλαγή χρειάζονται νέες πολιτικές δυνάμεις, με νέα πρόσωπα, με αξιακά χαρακτηριστικά, που αγαπάνε πραγματικά την Πατρίδα.

Έχουμε χρέος να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω. Να ανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας και την ελευθερία μας από την σύγχρονη πολιτική, οικονομική και πνευματική κατοχή. Πρέπει να αποκαταστήσουμε την πραγματική Δημοκρατία μας!

Για να γίνει αυτό πράξη απαιτείται απόφαση για πολιτική συστράτευση!

Για το λόγο αυτό, ενόψει και των επερχόμενων εθνικών εκλογών, οι αγνοί Έλληνες πατριώτες, οι καλοπροαίρετοι Έλληνες πολίτες, πρέπει όλοι να ενωθούμε και να οργανωθούμε πολιτικά, σε ένα ενωτικό πολιτικό φορέα, δημοκρατικό και πατριωτικό, που να προσβλέπει στην ΝΙΚΗ!

Όλοι μαζί λοιπόν! Με την ΝΙΚΗ!

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και αγωνιζόμαστε και πάλι για «του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία»!
Για την ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!


Νικόλαος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ.