GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Καθηγητής Γρίβας: Μετά τις εκλογές έρχονται οι ''Πρέσπες του Αιγαίου''- Ετοιμάζεται εθνική αυτοκτονία (Βίντεο)

'Η Τουρκία ασκεί εναντίον της Ελλάδος έναν επαυξημένο πόλεμο- Έναν πόλεμο γκρίζας ζώνης, αλλά στοχεύει στον γεωπολιτικό ακρωτηριασμό ...


'Η Τουρκία ασκεί εναντίον της Ελλάδος έναν επαυξημένο πόλεμο- Έναν πόλεμο γκρίζας ζώνης, αλλά στοχεύει στον γεωπολιτικό ακρωτηριασμό της Ελλάδος και στην αποκοπή ελληνικής εθνικής κυριαρχίας και απόδοσή της στην στην Τουρκία''

Οκ. Κωνσταντίνος Γρίβας, Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και Διδάσκων Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, μίλησε για τις "Πρέσπες του Αιγαίου" που έρχονται μετά τις εκλογές, στα Parapolitika FM. 

Ο κ. Γρίβας είπε ότι δυστυχώς αυτό που είχε ξεκινήσει περισσότερο ως φόβος και ψίθυρος ότι προετοιμάζεται κάτι τέτοιο, φαίνεται ότι παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις. Είναι δεδομένο ότι ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτικού συστήματος δυστυχώς λειτουργούν ως μακρύ χέρι της Άγκυρας, ως κομμάτι του τουρκικού πολεμικού σχεδιασμού, πρόσθεσε ο κ. Γρίβας.

Η Τουρκία ασκεί εναντίον της Ελλάδος έναν επαυξημένο πόλεμο. Έναν πόλεμο γκρίζας ζώνης, αλλά στοχεύει στον γεωπολιτικό ακρωτηριασμό της Ελλάδος και στην αποκοπή ελληνικής εθνικής κυριαρχίας και απόδοσή της στην στην Τουρκία, συμπλήρωσε.

Στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού εδώ και πολλά χρόνια έχει ξεκινήσει εναντίον του ελληνικού λαού μία σαφής επιχείρηση αλλοίωσης της πραγματικότητας, κατέληξε ο κ. Γρίβας.


Ενημέρωση και Σκέψη