GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Φρέντι Μπελέρης: Ζητά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Πέντε μέρες μετά την κράτησή του στις φυλακές Αυλώνα, ο Φρέντι Μπελέρης προσπαθεί να σταθεί δυνατός για να ξεπεράσει και αυτόν τον σκόπελ...

Πέντε μέρες μετά την κράτησή του στις φυλακές Αυλώνα, ο Φρέντι Μπελέρης προσπαθεί να σταθεί δυνατός για να ξεπεράσει και αυτόν τον σκόπελο.

Ωστόσο πληροφορίες, αναφέρουν πως τις τελευταίες ώρες η υγεία του δεν φαίνεται να είναι σύμμαχος.
Και αυτό γιατί ο προφυλακισμένος δήμαρχος Χειμάρρας εξέφρασε στους αστυνομικούς πως αισθάνεται αδιαθεσία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πράγματι έχει ανεβάσει πυρετό ενώ πάσχει και από διαβήτη. Τα αλβανικά μέσα μεταδίδουν ότι έχει στείλει ήδη 2 αιτήματα προς την εισαγγελία και αναμένει απάντηση.
Απο την οικογένειά του υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την υγεία του.
Δεν θέλουμε να φανούμε εριστικοί, απλά θα αναφέρουμε την υπόθεση Κατσίφα. Ελπίζουμε να μην έχει και ο Μπελέρης την ίδια κατάληξη και να τον “φάνε” στη φυλακή!

Αδιαθεσία για τον προφυλακισμένο συνεργάτη του Μπελέρη – Έχει κάνει μεταμόσχευση καρδιάς

Μεγάλη η αγωνία και για τη σύζυγό του Παντελή Κοκαβέση, του προφυλακισμένου συνεργάτη του Φρέντι Μπελέρη ο οποίος έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, κάτι που μπορεί κανείς να αντιληφθεί με γυμνό μάτι, ωστόσο οι αλβανικές αρχές για να διαπιστώσουν την μεταμόσχευση τον οδήγησαν στο νοσοκομείο Τιράνων όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οι γιατροί ενημέρωσαν σήμερα την οικογένειά του ότι κι εκείνος παρουσιάζει αδιαθεσία και ότι έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό.
Η οικογένειά του ήδη βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αλβανίας για να ενημερωθεί για την κατάστασή του.

Τις τελευταίες ώρες πληροφορίες λένε ότι ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και ιδιαίτερα συγκινημένος για το εκλογικό αποτέλεσμα… Εκλαιγε για την άδικη κράτησή του και ήταν στεναχωρημένος που δεν μπορεί να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του και στους συμπατριώτες του.

«Αν συμβεί το οτιδήποτε στην υγεία τόσο του Φρέντι Μπελέρη , όσο και του Παντελή Κοκαβέση, αποκλειστικά υπεύθυνος θα είναι ο Αλβανός Πρωθυπουργός , Έντι Ράμα» δήλωσε ο Θοδωρής Γκούμας , πρόεδρος της Ενωσης Χειμαρριωτών.

πηγη