GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τίθεται θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

Τίθεται θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ Αναμένεται να φανεί η στάση του Αλέξη Τσίπρα Μουδιασμένη υπήρξε η πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος α...


Τίθεται θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

Αναμένεται να φανεί η στάση του Αλέξη Τσίπρα

Μουδιασμένη υπήρξε η πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του exit poll υποστήριξε ότι περιμένει να δει τα πραγματικά αποτελέσματα για να σχολιάσει επί του θέματος. 

«Είναι φανερό ότι υπάρχει θέμα» ως προς τη στρατηγική του κόμματος τονίζουν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο καθώς ο προβληματισμός τους ακουμπά τόσο τους λόγους για τους οποίους δεν έπεισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το παραδοσιακό του ακροατήριο (δηλαδή όσους το ψήφισαν το 2019), όσο και για τις διαρροές ψήφων προς τα Αριστερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος τις επόμενες ημέρες, ενώ τα περισσότερα στελέχη αναμένουν τη στάση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, όταν θα οριστικοποιηθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Στον προβληματισμό των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης προστίθεται η άνοδος των υπόλοιπων αριστερών κομμάτων, όπως και του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής, παρά το προσκλητήριο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προς τις προοδευτικές δυνάμεις, οι οποίες, ωστόσο, εμφανίζονται ενισχυμένες στο exit poll.

πηγη