GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Έλληνας ειδικός θεωρεί ότι μυρίζουν από χιλιόμετρα μακριά οι “Πρέσπες του Αιγαίου - Οι δηλώσεις Τσούνη στους Δελφούς προετοιμάζουν το έδαφος”

Η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας της μετά το 1821 - Είτε θα μεγαλώσουμε ως κράτος είτε θα γίνουμε ένα κρατίδιο...


Η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας της μετά το 1821 - Είτε θα μεγαλώσουμε ως κράτος είτε θα γίνουμε ένα κρατίδιο υπό έλεγχο

Ο Έλληνας ειδικός Νίκος Μιχαηλίδης κρούει καμπάνες κινδύνου  για επερχόμενη συμφωνία κόλαφος για την Ελλάδα στο Αιγαίο, με αφορμή και τις δηλώσεις του Αμερικανού Πρέσβη στο συνέδριο των Δελφών, αλλά και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην χώρα μας από πολλούς πολιτικούς, Think Tank, και φυσικά τα ΜΜΕ.

Ο ίδιος είναι κόλαφος για ένα τρομερό παιχνίδι που παίζεται με θέμα την τύχη του ελληνικού Αρχιπελάγους, στο οποίο ΗΠΑ, ΕΕ, Γερμανία, αλλά και Ρωσία ( για τους δικούς της λόγους), θέλουν να μοιραστεί για να ξεκινήσουν οι Μπίζνες.


Ο ίδιος σε αναρτήσεις του αναφέρει χαρακτηριστικά:

“ Κάτι έχουν κάνει πολύ λάθος στη ΝΔ, διότι από την πρωθυπουργική ομιλία στο Κογκρέσο και τα περί πυλώνα σταθερότητας μέχρι την επιστροφή του πρέσβη των ΗΠΑ στην παλιά ρητορική των ίσων αποστάσεων μεταξύ επιτιθέμενου και αμυνόμενου, είναι πολύς ο δρόμος και ολισθηρός. 

Μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις Τσούνη στους Δελφούς, μήπως ήρθε η ώρα να καταρρίπτεται ότι παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας, ξεκινώντας από τα μη επανδρωμένα;

Και ας φροντίσει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα να τους βάλει φρένο απέναντι. ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ και φταίμε εμείς!

Η Ελλάδα για ακόμα μια φορά θα κληθεί να πληρώσει το μάρμαρο απεμπολώντας κυριαρχικά της δικαιώματα για να πειστεί η Τουρκία να επιστρέψει στο μαντρί.

Οι εξελίξεις στη γείτονα μετά τις επικείμενες εκλογές σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη νίκη της Ρωσίας στο μέτωπο της Ουκρανίας δημιουργούν επικίνδυνες για τη χώρα μας καταστάσεις .

Η Τουρκία , όπως κάνει πάντα, θα επιδιώξει να κερδίσει τα περισσότερα ανταλλάγματα εις βάρος μας . Τον νου σας και τον νου μας.

Μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις Τσούνη στους Δελφούς, μήπως ήρθε η ώρα να καταρρίπτεται ότι παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας, ξεκινώντας από τα τουρκικά μη επανδρωμένα;”, τονίζει ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Πρόσφατα ο Έλληνας ΥΠΕΞ Ν.Δένδιας, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική η χώρα, επειδή κάποιος από το κυβερνητικό κόμμα του Ερντογάν τύπωσε έναν χάρτη.

Δεν νομίζουμε όμως ότι πρόκειται μόνο για μια προεκλογική καμπάνια προς τους πεινασμένους Τούρκους ψηφοφόρους.

Δυστυχώς το ίδιο έκανε και ο γαμπρός του Ερντογάν όταν “ έβαψε” την Κύπρο “κόκκινη” πρόσφατα εννοώντας ότι είναι τουρκική, κάτι που δεν ισχύει φυσικά.

Θέλουμε να πιστέψουμε ότι δεν πρόκειται να γίνουν με αυτόν τον τρόπο τα πράγματα, θέλουμε να πιστέψουμε ότι δεν θα βρεθεί ούτε ένας Έλληνας πολιτικός που θα έβαζε την υπογραφή του σε μια επαίσχυντη συμφωνία στο Αιγαίο, η οποία το μόνο που θα έκανε θα ήταν να άνοιγε περισσότερο την όρεξη των Τούρκων, για νέες κατακτήσεις.

Η συμφωνία με τους Σκοπιανούς, έφερε περισσότερα προβλήματα από όσα φαινομενικά “ έλυσε’ για κάποιους, διότι πολύ απλά οι Σκοπιανοί “ Μακεδονία” κοπανάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ ανοίξαμε ζήτημα με εμπόριο, ιστορία, γλώσσα, κά.

Με την Τουρκία θα είναι απείρως χειρότερα τα πράγματα, αφού οι Νεο-οθωμανοί ζητούν αποστρατικοποίηση των νησιών μας, νέα συμφωνία για δεκάδες από αυτά, και πρόσβαση σε ελληνική ΑΟΖ, με έπαθλο τα τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων, από τα οποία το 1/3 να εκμεταλλευτούμε ως έθνος, θα γινόμασταν τουλάχιστον Μονακό.

Η όποια συμφωνία με την Τουρκία, θα εδράζεται μόνο στο διεθνές δίκαιο και μόνο σε αυτό, διότι σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, θα χάσουμε αυτά που με τόσο κόπο και αίμα μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας εδώ και 200 και πλέον χρόνια.

πηγη