GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στις 8 το βράδυ θα ανακοινωθούν τα ονόματα των συνδυασμών που κόβονται από τις εκλογες

Στις 20.00 θα ανακοινωθούν τα ονόματα των συνδυασμών που κόβονται από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του...


Στις 20.00 θα ανακοινωθούν τα ονόματα των συνδυασμών που κόβονται από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Το σκεπτικό της απόφασης του Αρείου Πάγου θα δημοσιοποιηθεί αύριο - σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελείται από 400 σελίδες. 

«Η ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψήφιων αυτών, θα γίνει σήμερα, 2/5/2023, στις 20:00 στο ακροατήριο του Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου (1ος όροφος, ακροατήριο 102). Επισημαίνουμε ότι, λόγω της χωρητικότητας του ακροατηρίου, 2 μόνο εκπρόσωποι από κάθε συνδυασμό μπορούν να εισέλθουν στο κτίριο. Η είσοδος του Αρείου Πάγου θα ανοίξει από τις 19:00» αναφέρεται στην ανάρτηση του  Αρείου  Πάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται βέβαιο το «κόψιμο»  του κόμματος «Εθνικό κόμμα - Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ δεν είναι σαφές τι θα αποφασιστεί για το «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου.


πηγη