GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Κασιδιάρης θέτει θέμα νομιμότητας των εκλογών (21/05) - Στις 10/5 οι αποδείξεις που καθιστούν άκυρο τον αποκλεισμό των «Ελλήνων»

Θέμα νομιμότητας των εκλογών της 21ης Μαϊου 2023 θέτει ο Ηλίας Κασιδιάρης Θέμα νομιμότητας των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 θέτει ο Ηλίας Κασ...

Θέμα νομιμότητας των εκλογών της 21ης Μαϊου 2023 θέτει ο Ηλίας Κασιδιάρης

Θέμα νομιμότητας των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 θέτει ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ προαναγγέλλει ότι την Τετάρτη 10/5 θα δώσει στη δημοσιότητα το κρίσιμο αποδεικτικό υλικό, που καθιστά ΑΚΥΡΗ την Απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για τον εκλογικό αποκλεισμό του κόμματος «Έλληνες».
Όπως αναφέρει στο Twitter , «την Τετάρτη 10/5 δίνουμε στη δημοσιότητα κρίσιμο αποδεικτικό υλικό, που καθιστά ΑΚΥΡΗ την Απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για τον εκλογικό μας αποκλεισμό.
Προσφεύγουμε στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα και θέτουμε μείζον ζήτημα για τη νομιμότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου».

«Μηδένα προ του τέλους μακάριζε»

Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης, ο Ηλίας Κασιδιάρης τονίζει:

Ο Μητσοτάκης πανηγύριζε σήμερα στον ΑΝΤ1 δηλώνοντας ότι: «Η μάχη κερδήθηκε και ο Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές». Του Απαντώ:
1ον) Μέχρι τώρα συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω να προσπαθούν να δωροδοκήσουν τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και στη συνέχεια να υπαγορεύουν την προειλημμένη απόφαση του δικαστηρίου. Υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν την τέλεση αυτών των δύο βαρύτατων εγκλημάτων.
2ον) Κανείς δεν κερδίζει μία μάχη προτού αυτή ολοκληρωθεί και όπως έλεγε ο σοφός Σόλων: «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε»

www.bankingnews.gr