GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νέα ασέβεια της ΝΔ εναντίoν των νεκρών στα Τέμπη

Ανάλγητος, αδίστακτος, αλαζόνας, αμετανόητος ψεύτης και - κυρίως - ασεβής προς τους νεκρούς των Τεμπών εμφανίστηκε την Πέμπτη, για ακόμη ...


Ανάλγητος, αδίστακτος, αλαζόνας, αμετανόητος ψεύτης και - κυρίως - ασεβής προς τους νεκρούς των Τεμπών εμφανίστηκε την Πέμπτη, για ακόμη μια φορά, ο Γιώργος Γεραπετρίτης.
Το αναμφισβήτητο «δεξί χέρι» του Κυριάκου Μητσοτάκη και εκτελών (αυτήν την στιγμή) χρέη υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, επισκέφτηκε την Λάρισα προκειμένου να στήσει άλλο ένα επικοινωνιακό σόου, το οποίο όμως δεν είχε ευτυχή κατάληξη τόσο για τον ίδιο όσο και για το κόμμα του, καθώς εκνευρίστηκε (!) από το… θράσος που είχαν οι δημοσιογράφοι, καθώς θέλησαν να του κάνουν κανονικές ερωτήσεις και όχι «στημένες», όπως ίσως θα επιθυμούσε.

Ο Γεραπετρίτης θέλησε να διαφημίσει τον υπό κατασκευή «υπερσύγχρονο πίνακα τηλεδιοίκησης», που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια πιστή αντιγραφή των «μουσαμάδων» που εγκαινίαζε κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ στο (στοιχειωμένο) Μετρό Θεσσαλονίκης.
Η τεράστια ουσιώδης διαφορά είναι ότι τότε μιλούσαμε απλώς για (ένα ακόμη) ανεκπλήρωτο δημόσιο έργο, ενώ τώρα για μια πολύνεκρη τραγωδία – έγκλημα που οδήγησε στον θάνατο 57 συνανθρώπους μας.

Ο υπό κατασκευή πίνακας από μόνος του φανερώνει, επίσης, την μεγάλη αντίφαση στο νεοδημοκρατικό αφήγημα, καθώς ο Γεραπετρίτης δεν κατάφερε να απαντήσει με πειστικότητα στις… ενοχλητικές ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ για το αν θα είχε αποφευχθεί το πολύνεκρο δυστύχημα εφόσον η τηλεδιοίκηση λειτουργούσε το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023.
Δηλαδή, αν οι «άριστοι» της κυβέρνησης Μητσοτάκη το είχαν επισκευάσει μετά την πυρκαγιά του Ιουλίου του 2019. Κάτι που κάνουν τώρα άρον – άρον και υπόσχονται να ολοκληρώσουν σε λίγους μήνες.

Χαρακτηριστικό της αμετροέπειας του πρώην υπουργού Επικρατείας είναι επίσης το γεγονός ότι έχασε την ψυχραιμία του όταν του επισημάνθηκε πως - όπως εξάλλου επιβεβαιώθηκε και από το πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που ο ίδιος διόρισε- αυτό που είχε απομείνει να λειτουργεί στον κομβικότατο σταθμό της Λάρισας ήταν ένας… ξεχαρβαλωμένος πίνακας, ο οποίος δεν είχε καν την δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας των τρένων για 8 χιλιόμετρα, όπως επιμένει ο ίδιος να λέει, αλλά μετά βίας για 3 χιλιόμετρα.

Ο Γεραπετρίτης έφτασε στο θλιβερό σημείο να υψώσει την φωνή του στους δημοσιογράφους, κουνώντας το χέρι του και φωνάζοντας «τηλεδιοίκηση είναι αυτό, κύριε!»… Συνέχισε δε τον παραληρηματικό του λόγο κάνοντας παρατηρήσεις για το ύφος (!) των ερωτήσεων, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε όσες δεν του άρεσαν (!), χαρακτηρίζοντάς τις «τοποθετήσεις», και αποχώρησε από την Λάρισα ουσιαστικά εξευτελιζόμενος.

Αυτό είναι το ύφος και - κυρίως - το ήθος ασέβειας της ΝΔ απέναντι στους 57 νεκρούς των Τεμπών.


Γιώργος Μάστορας

.