GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Το Εθνικό κόμμα Έλληνες θα κατέβει κανονικά στις εκλογές υπό την σκεπή του ΕΑΝ

Νομική ντρίμπλα από το κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» και τον Ηλία Κασιδιάρη προκειμένου να ξεπεράστεί το θεσμικό ανάχωμα που ορθώνει ο νέος (ανεπαρκής)...


Νομική ντρίμπλα από το κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» και τον Ηλία Κασιδιάρη προκειμένου να ξεπεράστεί το θεσμικό ανάχωμα που ορθώνει ο νέος (ανεπαρκής) και αντισυνταγματικός νόμος.

Το κόμμα «ΕΑΝ», του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου, θα στεγάσει τους Έλλήνες καθώς επίσης και  άλλων υποψηφίων  πατριωτικών παρατάξεων αφού θα λειτουργήσει ως κόμμα-ομπρέλα όλου του συνασπισμού.

Την ντρίμπα του αιώνα δέχτηκε η αποτυχημένη κυβέρνηση της Νέας δημοκρατίας  από τους απτόητους Έλληνες στο παρά πέντε της κρίσιμης συνεδρίασης του Τμήματος Α1 του Αρείου Πάγου, που θα αποφασίσει ποια κόμματα και ποιοι υποψήφιοι θα κατέβουν στις εκλογές

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Αν. Κανελλόπουλος εξελέγη αρχηγός του κόμματος Κασιδιάρη, μια κίνηση που εκλήφθηκε ως  ντρίμπλα στις απανωτές ντρίμπλες που τρώει το αποτυχημένο σύστημα της μεταπολίτευσης.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα, στο δρόμο προς τις εκλογές, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης προέβη στη νέα ρύθμιση επιλέγοντας να κλείσει τα αυτιά του στις εύλογες φωνές κομμάτων και συνταγματολόγων, βαδίζοντας στον σκοτεινό δρόμο απολυταρχικών καθεστώτων με μόνο σκοπό τον αποκλεισμό των Έλληνων.

Στις 21 Μαίου θα πάρουν αυτό που αξίζουν!!

https://www.molwnlave.net/2023/04/blog-post_42.html