GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Όταν Αρχές & ΜΜΕ αποσιωπούν επιδημία βιασμών ανηλίκων!..

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Όταν Αρχές & ΜΜΕ αποσιωπούν επιδημία βιασμών ανηλίκων!.. Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος «Βιάστηκα από το σύστημα», ή...


ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Όταν Αρχές & ΜΜΕ αποσιωπούν επιδημία βιασμών ανηλίκων!..


Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος


«Βιάστηκα από το σύστημα», ήταν η μομφή που πέταξε κατάμουτρα στο βρετανικό κατεστημένο η Σάμυ Γούντχαουζ, θύμα της συμμορίας του Ρόδεραμ!  

«Κατόπιν εορτής» τα ΜΜΕ μίλησαν για επιδημία παιδικών βιασμών, θύματα της «μπετονιέρας»  της παγκοσμιοποίησης ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι και ο Χριστός με τον Σταυρό και την Ανάσταση είναι ίδιος με τον Μωάμεθ* με το γιαταγάνι!..

Η Βρετανίδα υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ δηλώνει ότι «χιλιάδες ευάλωτα λευκά κορίτσια έχουν βιαστεί και ναρκωθεί από Αγγλο-Πακιστανούς και οι κοινωνικοί λειτουργοί έκλεισαν τα μάτια τους από φόβο για την πολιτική ορθότητα, από φόβο μήπως αντιμετωπιστούν ως ρατσιστές, θρησκόληπτοι».

Η Πρίτι Πατέλ είναι κόρη του Σουσίλ και της Αντζάνα Πατέλ, μεταναστών ινδικής καταγωγής.
Οι γονείς της με καταγωγή από το Γκουτζαράτ της Ινδίας, μετακόμισαν στην Ουγκάντα.
Έφυγαν από κει λόγω των διώξεων κατά των ασιατικών πληθυσμών τη δεκαετία του 1960, και μετανάστευσαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου δημιούργησαν μια αλυσίδα καταστημάτων Τύπου. 

Η υπόθεση ομαδικών βιασμών σχετίζεται σε ένα σύνολο σεξουαλικών εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 έως τις αρχές της δεκαετίας του 2010, στο Ρόδεραμ, μια πόλη του Νότιου Γιορκσάιρ, στη Βόρεια Αγγλία.
Θεωρείται το μεγαλύτερο σκάνδαλο παιδικής προστασίας στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου.
Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, υπήρχαν υποψίες για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών από διευθυντές παιδικών σταθμών στο Ρόδεραμ.
Τουλάχιστον από το 2001, πολλαπλές αναφορές που υποδεικνύουν τα ονόματα των φερόμενων ως δραστών σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών έχουν διαβιβαστεί στην αστυνομία και στο μητροπολιτικό συμβούλιο του Ρόδεραμ.
Η πρώτη καταδίκη έπεσε το 2010: πέντε Βρετανοί άνδρες πακιστανικής καταγωγής κρίθηκαν ένοχοι για σεξουαλικές επιθέσεις σε κορίτσια ηλικίας 12 έως 16 ετών. Από τον Ιανουάριο του 2011, τα σεξουαλικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν στο Ρόδεραμ και η αμέλεια των τοπικών αρχών άρχισαν να αποτελούν αντικείμενο άρθρων στην καθημερινή εφημερίδα The Times.
Η έναρξη, το 2012, της δίκης ενός κυκλώματος παιδεραστών στο Ροσντέιλ ενίσχυσε την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης τους.
Η Βουλή των Κοινοτήτων ειδοποιείται και το Περιφερειακό Συμβούλιο του Ρόδεραμ διατάσσει μια ανεξάρτητη έρευνα.
Η έκθεση, που δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2014, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι μεταξύ 1997 και 2013, στο Ρόδεραμ, τουλάχιστον 1.510 παιδιά ήταν θύματα βιασμού ή σωματικής κακοποίησης που διαπράχθηκαν από Βρετανούς, κυρίως Πακιστανικής καταγωγής.
Η υπόθεση άργησε να δημοσιοποιηθεί, η αστυνομία, οι δημοσιογράφοι και οι κοινωνικές υπηρεσίες φοβούνταν μήπως κατηγορηθούν για ρατσισμό.

Δεκάδες χιλιάδες θύματα παιδεραστίας στη Βρετανία, κοντά στο 10% τα θύματα στη Γαλλία: Ζουν ακόμα στο Παρίσι αρκετοί από τους προοδευτικούς λογίους που, με τη συνδρομή της εφημερίδας Λιμπερασιόν, ζητούσαν με κοινή τους δήλωση την νομιμοποίηση της παιδεραστίας!...

Το 2014, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου του Ρόδεραμ, ο Διευθυντής Υπηρεσιών για τα Παιδιά και ο Αστυνομικός Επίτροπος του Νότιου Γιορκσάιρ παραιτήθηκαν [σ.τ.μ.: Ολοι οι  ασκούντες εποπτικό έργο στη φύλαξη των παιδιών θεώρησαν ότι τα ανήλικα συναίνεσαν στο βιασμό (!!!) και ουδείς παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη για πλημμελή, έστω, εκτέλεση των καθηκόντων του...].
Τον Φεβρουάριο του 2015, μια έκθεση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψε τον σεξισμό, την κουλτούρα του εκφοβισμού και την πεισματική άρνηση των γεγονότων του Περιφερειακού Συμβουλίου του Ρόδεραμ.
Οι συστάσεις της οδηγούν στη διάλυση του συμβουλίου. Στο Ρόδεραμ, νέες αστυνομικές έρευνες οδηγούν σε νέες συλλήψεις και καταδίκες για σεξουαλικά εγκλήματα.

Αυτό το φαινόμενο επηρεάζει ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο: μια έκθεση αναφέρει ότι 2.409 ανήλικοι έπεσαν θύματα βιασμού μεταξύ Αυγούστου 2010 και Οκτωβρίου 2011.
Οι πόλεις Τέλφορντ, Νιούκαστλ, Οξφόρδη, Ρότσντεϊλ, Ντέρμπι και Μπρίστολ είναι από τις πιο πληγείσες. 

Το 2019, η The Independent μιλάει για «επιδημία» ομαδικών βιασμών καθώς σχεδόν 19.000 παιδιά αναγνωρίστηκαν ως θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης στην Αγγλία

Οι ακτιβιστές ισχυρίστηκαν ότι ο πραγματικός αριθμός ήταν πολύ υψηλότερος και κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι απέτυχε να αντιμετωπίσει τη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, παρά τις υποσχέσεις που δόθηκαν μετά από τις ευρείας δημοσιότητας υποθέσεις του Ρόδεραμ και του Ροσντέιλ.
Περισσότερα από 18.700 παιδιά φερόμενα θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης  εντοπίστηκαν από τις τοπικές αρχές το 2018-2019, έναντι 3.300 πέντε χρόνια νωρίτερα.

Η Σάρα Τσάμπιον, η βουλευτής των Εργατικών του Ρόδεραμ, είπε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ομαδικοί βιασμοί «παραμένουν μια από τις μεγαλύτερες μορφές κακοποίησης παιδιών στη χώρα».

*Ενας από τους πολυάριθμους γάμους του ήταν με την 9χρονη Αϊσά. Η συνεύρεση ενός ενήλικα με μια ανήλικη συνιστά τον ορισμό της παιδεραστίας.
Αλλωστε κατά τον καθ. Τζων Νόλαν «Ο Διαφωτισμός έβλεπε τον Προφήτη ως ήρωα του ορθολογισμού» (http://www.lemondedesreligions.fr/une/john-tolan-les-lumieres-voyaient-le-prophete-comme-un-heros-du-rationalisme-26-09-2018-7531_115.php)

https://lesobservateurs.ch/2023/04/05/ministre-britannique-de-linterieur-les-travailleurs-sociaux-nont-rien-dit-par-peur-du-politiquement-correct/

Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος