GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στα υπομνήματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ. Καταγγελία για φακέλωμα χιλιάδων πολιτών

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δια μέσου του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter απάντησε στις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ως εξή...


Ο Ηλίας Κασιδιάρης δια μέσου του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter απάντησε στις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ως εξής:

Κατατέθηκαν οι πλήρεις συνδυασμοί του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ με εκατοντάδες υποψηφίους σε όλη την επικράτεια.
Πανικός σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ που σύμφωνα με την απόφαση του τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων για την Siemens λειτουργούν συστηματικά και διαχρονικά ως πλυντήρια μαύρου χρήματος και ως εγκληματικές οργανώσεις νομιμοποίησης εσόδων από έκνομες δραστηριότητες.
Αποτελεί πρόκληση η κατάθεση αστείων και νομικά αβάσιμων υπομνημάτων (από αυτούς που χρωστάνε πάνω από εννιακόσια εκατομμύρια ευρώ και που θα έπρεπε να έχουν ήδη αποκλειστεί από τις εκλογές) εις βάρος του πιο έντιμου και καθαρού κόμματος της ελληνικής πολιτικής σκηνής.
Ο ίδιος ο Μητσοτάκης υπογράφει το σαθρό υπόμνημα της ΝΔ και απαιτεί από τον Άρειο Πάγο να παραβιάσει τα άρθρα 20, 29 και 51 του Συντάγματος.
Η πράξη του αυτή συνιστά ηθική αυτουργία σε απόπειρα κατάλυσης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και στρέφεται ενάντια στην Πατρίδα και στον Ελληνικό Λαό.

Με τρεις αιτήσεις εξαίρεσης απαντήσαμε άμεσα στο κυβερνητικό πραξικόπημα που έχει σκοπό τον παράνομο αποκλεισμό μας από τις εκλογές.
Η πρώτη αφορά τη δικαστικό Κλάπα που με προφυλάκισε παράνομα το 2014 με την άθλια αιτιολογία της νόμιμης κατοχής ενός κυνηγετικού όπλου με άδεια. Έμεινα στη φυλακή για έναν ολόκληρο χρόνο και εν τέλει αθωώθηκα αμετάκλητα, γεγονός που τεκμηριώνει τη μεροληψία της συγκεκριμένης εις βάρος μου.
Οι άλλες δύο αιτήσεις εξαίρεσης αφορούν τη δικαστικό Υφαντή και τη νέα πρόεδρο του Α1 τμήματος Κιουπτσίδου, που κατέλαβε τη θέση του Χρήστου Τζανερίκου μετά την απόπειρα δωροδοκίας του από τον Γεραπετρίτη και την καρατόμησή του με τον πρόσφατο εκτρωματικό νόμο.
Για τη σύνταξη του νόμου αυτού συνωμότησε – σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν διαψεύστηκαν ποτέ – η τριάδα Κλάπα, Υφαντή, Κιουπτσίδου σε μυστική συνάντηση στου Παπάγου.
Η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί ανώτατες ιεραρχικά θέσεις σε όσους συνδράμουν στον παράνομο αποκλεισμό μας από τις εκλογές. Οι μεθοδεύσεις και οι συνωμοσίες τους δεν θα περάσουν.
Ο ανένδοτος αγώνας για την υπεράσπιση του Συντάγματος και των ελεύθερων εκλογών θα φτάσει μέχρι το τέλος.


Ηλίας Κασιδιάρης


Αργότερα, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Δελτίο Τύπου: Αίτηση εξαίρεσης κατέθεσε το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ – Καταγγελία για φακέλωμα χιλιάδων πολιτών

Χθες αργά το βράδυ, το κόμμα μας υπέβαλλε ενώπιον του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου υπόμνημα για την υποβοήθηση της κρίσης του, σχετικά με την ανακήρυξη του συνδυασμού υποψηφίων  του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία της 21ης Μαΐου.

Στο υπόμνημά μας στοιχειοθετείται η αντισυνταγματικότητα της πολλαπλώς τροποποιημένης διάταξης του άρθρου 32 του ΠΔ 26/2012 και η εξ αυτού του λόγου αναγκαιότητα μη εφαρμογής της από τον Άρειο Πάγο.

Έχουμε την πεποίθηση ότι το υπόμνημά μας αυτό θα βοηθήσει τους Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας μας σε δίκαιη κρίση που δεν θα παραβιάζει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, το τεκμήριο αθωότητας, την ελεύθερη έκφραση του εκλογικού σώματος και τις δεσμεύσεις σε διεθνείς και ευρωπαϊκές συνθήκες της χώρας μας.

Επί τη βάσει του τελευταίου, ζητήσαμε την αποστολή προδικαστικού ή οιονεί προδικαστικού ερωτήματος προς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προς αυθεντική ερμηνεία της αντίθεσης της διάταξης με υπερνομοθετικές προβλέψεις, πριν την εφαρμογή της διάταξης και όχι μετά από αυτή.

Δυστυχώς, αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός, ότι στο υπόμνημα που κατέθεσε το πολιτικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, για την μη κάθοδο του  Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, προσκομίστηκε ως παράρτημα (!), φάκελος με τα στοιχεία και τις φωτογραφίες χιλιάδων πολιτών υποστηρικτών και ψηφοφόρων του Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, από αναρτήσεις τους σε διάφορες ιστοσελίδες social media, για να στοιχειοθετηθεί δήθεν μέσω των εν λόγω αναρτήσεων το ζήτημα της «πραγματικής ηγεσίας», θυμίζοντας εποχές πολιτικού φακελώματος που βασάνισαν τους δημοκράτες πολίτες της χώρας μας και που σίγουρα δεν ταιριάζουν σε ένα κράτος Δικαίου.

Θα ενημερωθεί αρμοδίως η Αρμόδια Αρχή περί προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.
Αδυνατούμε δε να πιστέψουμε ότι αυτή η άθλια πρακτική είναι σε γνώση του υπογράφοντος το εν λόγω υπόμνημα κου Κυριάκου Μητσοτάκη γι’ αυτό και περιμένουμε την παρέμβασή του για το εν λόγω συμβάν.


πηγη