GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Δεν γίνεται τα παιδιά μας να γυρνάνε σφαγμένα από μια βόλτα» – Με δάκρυα στα μάτια ξέσπασε η μάνα του 18χρονου

Με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς σοκαρισμένη, η μητέρα του 18χρονου που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη και βρίσκεται σε κρίσιμη ...


Με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς σοκαρισμένη, η μητέρα του 18χρονου που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ξέσπασε μιλώντας για την άγρια επίθεση που δέχτηκε το παιδί της, σε μια πολυσύχναστη περιοχή του κέντρου.

Η μητέρα περιέγραψε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ότι η υγεία του παιδιού της παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως είπε η ίδια, ο γιος της είναι αδύναμος και δεν έχει καταφέρει να του μιλήσει.

Περιγράφοντας τα όσα έζησε το παιδί της, η μητέρα του 18χρονου ανέφερε ότι οι δράστες τους ζητήσαν αρχικά τσιγάρο και όταν η παρέα του παιδιού της απάντησε ότι δεν καπνίζει τότε επιτέθηκαν με μαχαίρι στον γιο της.

«Δύο φίλοι του παιδιού μου τρόμαξαν και έτρεξαν, ο ένας κυνήγησε τον δράστη και με τη βοήθεια άλλων περαστικών τον ακινητοποίησε» ανέφερε και έκανε έκκληση να μην ξεχαστεί η υπόθεση:

«Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να ξεχαστούν. Όχι μία, δύο, τρεις μέρες, όσο είναι στην επικαιρότητα. Πρέπει να βρεθεί μια λύση. Δεν θα πω εγώ τη λύση, δεν ξέρω. Αλλά δεν γίνεται να βγαίνουν τα παιδιά μας μια βόλτα και να γυρνάνε σφαγμένα» ανέφερε η μητέρα του 18χρνου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, οι 17χρονοι δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Ανηλίκων. Σε βάρος του δράστη που μαχαίρωσε τον 18χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Επίσης, και στους δύο ασκήθηκε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

πηγη