GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τέμπη: Εξαφανίζουν τα ίχνη του εγκλήματος – Σβήνουν τα στοιχεία με ασφαλτόστρωση κατά μήκος των γραμμών στο σημείο της τραγωδίας!

Ακόμα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα για το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και αν σε αυτό οφείλεται ότι έγινε τόσο μεγάλη καταστροφή Μεί...


Ακόμα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα για το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και αν σε αυτό οφείλεται ότι έγινε τόσο μεγάλη καταστροφή

Μείζον ζήτημα αποτελεί η εντολή ασφαλτόστρωσης του χώρου κατά μήκος των γραμμών στο σημείο όπου συνέβη το έγκλημα των Τεμπών καθώς έτσι όποια στοιχεία υπάρχουν και δεν έχουν βρεθεί ή δεν έχουν εντοπιστεί, απλώς εξαφανίζονται.

Και αυτό συμβαίνει όταν ακόμα κανείς δεν ξέρει και δεν έχει απαντηθεί τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία με την οποία συγκρούστηκε το επιβατικό τρένο προκαλώντας τον θάνατο 57 ανθρώπων.

Πρόκειται για ένα μυστήριο που ακόμα δεν έχει ξεδιαλύνει και σίγουρα η ασφαλτόστρωση δεν το… διευκολύνει να γίνει κάτι τέτοιο.

Σας είχαμε ήδη αναφέρει για το μυστήριο με την εμπορική αμαξοστοιχία-«φάντασμα» με την οποία ήρθε σε φονική σύγκρουση η επιβατική αμαξοστοιχία της Λάρισας προκαλώντας 57 θανάτους με το μυστήριο να μεγαλώνει καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και επίσης γιατί δεν είχε δηλωθεί η διαδρομή της!

Μάλιστα ο πρωθυπουργός παρευρέθη και στην κηδεία του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας καθώς τον γνώριζε προσωπικά.

Μάλιστα ο δικηγόρος ενός εκ των τραυματιών Γιώργος Μπαρτζώκης είχε δεχθεί καταγγελίες όπου έλεγαν ότι η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε παράνομο φορτίο.

«Την καταγγελία αυτή τη συνδυάζω και την εξηγώ, πως αν είναι έτσι, για αυτό φαίνεται και στο βίντεο αυτή η παράξενη φλόγα, η οποία δεν δικαιολογείται με τίποτα, αυτό το “μανιτάρι” της φλόγας.
Η ίδια πηγή μου ανέφερε ότι μεταφέρουν παράνομα φορτία στην εμπορική αμαξοστοιχία και αυτό είναι έρευνα της πυροσβεστικής»
, ανέφερε στη συνέχεια.

Χθες με σχετικό εκτενές ρεπορτάζ το Mega μιλά για το εύρος και τα χαρακτηριστικά της πύρινης λαίλαπας που τύλιξε τα βαγόνια στις φλόγες αναπτύσσοντας ιλιγγιώδεις θερμοκρασίες, καταστάσεις οι οποίες δεν εξηγούνται από τις έως τώρα προσεγγίσεις των ειδικών.

Σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, ακόμα και των στελεχών της πυροσβεστικής, η έκρηξη και οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν ήταν από τους βασικούς λόγους που είχαμε τέτοιον αριθμό νεκρών, πολλοί εκ των οποίων κυριολεκτικά «εξαϋλώθηκαν».

Προκαλεί λοιπόν αλγεινή εντύπωση και εντείνει τα ερωτήματα η σιωπή της κυβέρνησης και η απουσία οποιασδήποτε επίσημης ανακοίνωσης για το τι ακριβώς μετέφερε το βαγόνι – μυστήριο της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Ακόμα και σχετικό ερώτημα που έχει κατατεθεί στο κοινοβούλιο, ακόμα και σήμερα δεν έχει απαντηθεί!

Το ρεπορτάζ λοιπόν εστιάζει στο πρώτο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας, το οποίο φαίνεται ότι ήταν άδειο. Για την ακρίβεια, αυτό που έχει απομείνει, είναι μόνο η πλατφόρμα.

Εδώ αξίζει να προστεθεί πως ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ στις 2 Μαρτίου είχε πει για το 2ο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας:

«Είναι το σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και το μεγαλύτερο θερμικό φορτίο. Βρέθηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι αστραπιαία να συνθλίβονται από τα βαγόνια και στη συνέχεια να φλέγονται».

«Για κάποιο λόγο, άγνωστο ακόμα, παρουσιάστηκε πολύ μεγάλο πυροθερμικό φορτίο και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε εκεί. Θα έχουμε νέα δεδομένα».

Συνεπώς, με ποια λογική ασφαλτοστρώνεται ο χώρος; Γιατί βιάζονται κάποιοι; Έτσι και αλλιώς δε νομίζουμε να υπάρχει κανείς στην χώρα που να θέλει να ταξιδέψει με τρένο αυτή την περίοδο…


pronews.gr