GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πανελλαδική διάσταση λαμβάνει η απεργία για την τραγωδία στα Τέμπη

Γέμισαν οι δρόμοι όλης της χώρας με πανό και συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Το δυστύχημα στα Τέμπη και ο θάνατος 57 ανθρώπων ήταν η σταγό...


Γέμισαν οι δρόμοι όλης της χώρας με πανό και συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Το δυστύχημα στα Τέμπη και ο θάνατος 57 ανθρώπων ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι, βγάζοντας τους πολίτες στους δρόμους, με τη νεολαία αυτού του τόπου να δίνει βροντερό παρόν.

Η χώρα έχει “παραλύσει” σήμερα από τις απεργιακές κινητοποιήσεις και πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει πλατείες και κεντρικούς δρόμους σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.


Επεισόδια ξέσπασαν για ακόμη μία φορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε δεκάδες κουκουλοφόρους και ΜΑΤ, μετά το πέρας της πορείας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, για την τραγωδία στα Τέμπη.
Την ώρα που άτομα που συμμετέχουν στην πορεία έφτασαν στον ΟΣΕ, σημειώθηκαν επεισόδια.


“Δεν είναι ατυχία, ούτε κακιά στιγμή, είναι το κέρδος πάνω απ’ τη ζωή” βροντοφώναξαν χιλιάδες Λαρισαίοι κάθε ηλικίας, που βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, για να διαμαρτυρηθούν για την εθνική τραγωδία των Τεμπών.

πηγη