GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κάποια κέντρα εξουσίας θέλουν την δημιουργία μίας τρικομματικής κυβέρνησης τύπου «Ζολώτα»

Γιατί κάποια πράγματα καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να τα περάσει μόνη της... Μετά το έγκλημα των Τεμπών έχει διαμορφωθεί ένα νέο πολιτικό σ...

Γιατί κάποια πράγματα καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να τα περάσει μόνη της...

Μετά το έγκλημα των Τεμπών έχει διαμορφωθεί ένα νέο πολιτικό σκηνικό κατά το οποίο κάποια κέντρα εξουσίας θέλουν να επιβάλουν μία κυβέρνηση τύπου Ζολώτα.

Δηλαδή μια κυβέρνηση τρικομματικής φύσεως με την συνεργασία Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής κάποιον τεχνοκράτη.

Όπως είχε συμβεί από τον Νοέμβριο του 1989 μέχρι τον Απρίλιο του 1990, με τον Ξενοφώντα Ζολώτα να ηγείται οικουμενικής κυβέρνησης για την οποία έδωσαν τα χέρια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Χαρίλαος Φλωράκης και ο Λεωνίδας Κύρκος.

Και μάλιστα, μερικούς μόλις μήνες μετά την κυβέρνηση Τζαννετάκη, με την οποία η Νέα Δημοκρατία και ο τότε ενιαίος Συνασπισμός είχαν παραπέμψει στο Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά, τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Με τον οποίο… συγκυβέρνησαν στην οικουμενική Ζολώτα.

Γιατί αυτό;

Γιατί κάποιοι θέλουν να περάσουν κάποια πράγματα χωρίς αντιρρήσεις ώστε όλοι να είναι εξασφαλισμένοι δια της… συνενοχής.

Υπάρχουν πράγματα που καμία κυβέρνηση δεν τολμάει να τα πράξει από μόνη της.
Πρέπει όλοι να είναι σύμφωνοι, ή τουλάχιστον αυτοί που παίζουν ρόλο στην εξουσία.

πηγη