GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Παρενέβη εισαγγελέας για την εγκατάλειψη του λευκού τίγρη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Είχε στείλει επιστολή και φιλοζωικός σύλλογος Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η εγκατάλειψη του λευκού τίγρη, μόλις 4 μηνών έξω απ...


Είχε στείλει επιστολή και φιλοζωικός σύλλογος

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η εγκατάλειψη του λευκού τίγρη, μόλις 4 μηνών έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.
Το ζωάκι, βρέθηκε εξαθλιωμένο με σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, οι ειδικοί ήταν απαισιόδοξοι και επιφυλακτικοί για το αν το μικρό τιγράκι θα τα καταφέρει.

Η Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα παρενέβη αυτεπαγγέλτως μετά από πληροφορίες που είδαν φως της δημοσιότητας σύμφωνα με τις οποίες έχει καταγραφεί σε βίντεο ο άντρας που εγκατέλειψε το παράλυτο τιγράκι σε κάδο έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Η ανώτατη εισαγγελέας ζήτησε να εντοπιστούν ο υπεύθυνοι της κακοποίησης και εγκατάλειψης του ζώου, που εκτιμάται ότι, είναι θύμα εμπορίου άγριων ζώων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου η οποία έχει την εποπτεία για όλα τα περιστατικά κακοποίησης και εγκατάλειψης ζώων ανά την επικράτεια, θα επισκεφτεί τις επόμενες ημέρες μαζί με την Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Σταθουλοπούλου, η οποία ασχολείται και αυτή με την κακοποίηση της τίγρης, το Αττικό Πάρκο για να δουν τη μικρή τίγρη στο πλαίσιο αυτοψίας, που διενεργούν για την υπόθεση.

Σημειώνεται, ότι το τιγράκι μετά από ιδιαίτερη φροντίδα έχει δείξει σημάδια βελτίωσης και εντός της εβδομάδας αναμένεται να κάνει εξετάσεις για την πορεία της υγείας του.


πηγη