GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ατζέντα του οικονομικού κραχ και της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου επί θύραις

Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Η όζουσα διαφθορά και η αναδυόμενη σήψη έχει κατακλύσει την ελλαδική κοινωνία, εις τον...


Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω


Η όζουσα διαφθορά και η αναδυόμενη σήψη έχει κατακλύσει την ελλαδική κοινωνία, εις τον απόηχο της Εθνικής Τραγωδίας, όπου  το άδικο αίμα των συνανθρώπων μας, ουδόλως μας αφήνει ανήσυχους, τοσούτον ημάς, ως απλούς πολίτες όσον ιδίως και εν γένει το σύνολο της σκεπτομένης κοινωνίας, διότι αποδεικνύει την εμμονή της Πολιτείας να αδιαφορεί επιδεικτικά δια την ανθρώπινη ζωή αλλά και για την δεδικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών.

Η ιδιότυπη και σιδηρά δικτατορία της εγακθιδρυθησόμενης Νέας Τάξης πραγμάτων δια των αισχρών και χυδαίων μέσων μαζικής εξαπατήσεως, τα οποία αντί τριάκοντα αργυρίων προπαγανδίζουν ασύστολα με τους τελούντες εν διατεταγμένη υπηρεσία εγκάθετους δημιοσγράφους τα οποία ανυπερθέτως δρουν ως κύμβαλα αλαλάζοντα, δηλονότι ως ακροβολισμένα έμμισθα φερέφωνα του εριζωμένο κατεστημένο και σηψαιμικού συστήματος, επιχειρούν να αποσείσουν τις ευθύνες των πολιτικών, οι οποίοι ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνον δια την επικοινωνιακή εκμετάλλευση της καταστάσεως.

Εν προκειμένω, πέραν της νομικής του βάσεις, καθόσον αφορά δηλαδή τις συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρίας, τις αποζημιώσεις  και την εν γένει διερεύνηση της υποθέσεως, αποδεικνύει εν ταυτώ πανηγυρικά, την σοβούσα κατάσταση ενός διεφθαρμένου συστήματος το οποίο κηδεμονεύει την Ελλάδα.

Άπαντα τα υφιστάμενα πολιτικά κόμματα, αμίλλωνται ως προς να εξαπατήσουν τον Ελληνικό λαό, υφαρπάζοντας του απλώς την ψήφο, προκειμένου να καταστούν βασιλικότερου του βασιλέως υποτελείς προς το υφιστάμενο άνωθεν επιβεβλημένο σύστημα το οποίο δρομολογεί ενόψει της επόμενης τετραετίας ένα πρόσθετο αφενός οκονομικό κραχ και εξ ετέρου την επιβολή, δίκην κοινής ωφελείας, μία επώδυνη, κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου.

Οι σχεδιασμοί εκποιήσεως της πατρίδας επ’ εσχάτων βαίνουν ομαλώς και αταλάντευτα εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού και της Πατρίδας μας η οποία κηδομονεύεται από έτερες δυνάμεις.

Είναι πρόδηλο ότι οι μηχανισμοί του συστήματος φοβούνται την λαϊκή οργή,  διότι θα επιφέρουν μείζονα ανατροπή εις τα μέχρι τούδε προδρομολογημένα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων της προελαυνούσης παγκοσμιοποιήσεως εις βάρος των εθνών και των λαών.

Το παρακράτος δρα ως κράτος και τανάπαλιν προκειμένου, με την χρήση των δικλείδων ασφαλείας των κινητοποιήσεων δια δεύτερη εβδομάδα πλέον, τα προσφιλή προς το παρακράτος τάγματα εφόδου εμφιλοχώρησαν ίνα επιχειρήσουν να διασπείρουν τρόμο, φόβο και ανησυχία εις τους, υγιώς σκεπτόμενους, πλην αγωνισαμένους πολίτες, επί τω τέλει να τους αποθαρρύνουν προκειμένου να λησμονηθεί το καίριο αυτό ζήτημα.

Ο λαός εν τη πατριδι μας, επιτέλους δέον όπως ανανήψει, μη όντας περιχαρακωμένος εις ιδεολογικές αγκυλώσεις αποκλείοντας συλλήβδην την ενημέρωσή του εκ των συστημικών μέσων μαζικής ενημερώσεως, διότι μόνον εάν στρέψουν την προσοχή τους εις μη συστημικά μέσα θα δύνανται να ανανήψουν και ανατρέψουν την υφιστάμενη δοτά ανθελληνική κοινοβουλευτική συμμορία, η οποία λυμαίνεται την Πατρίδα μας παντί προφόρω τρόπω.

Ως εκ τούτου με θρυαλλίδα το συμβάν αυτό εις τα Τεμπυ, ας μεταλαμπαδευθεί ένα πνεύμα συλλογικής αντίδρασης το οποίο δέον όπως κεφαλαιοπιηθεί μία κατεύθυνση αφύπνισης προς ένα κόμμα το οποίο αποδεδειγμένα και ανιδιοτελώς υπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τα συμφέροντα της Πατρίδας μας άνευ έξωθεν επιρροές και άνευ να συνιστά παρακολούθυμα ή θύλακας της Ν.Δ με το αφήγημα ότι ανήκει εις τον κακερματισμένο και πολύφερνο Πατριωτικό χώρο.

Εν κατακλείδι η οργή του Ελληνικού λαού ας αποβάλλει τους διασπαστικούς μηχανισμούς του «διαίρει και βασίλευε» καθώς και τις αιρετικές άνωθεν εντεταλμένες παραφυάδες αυτές και συμπηχθεί ένα πατριωτικό αρραγές μέτωπο το οποίο θα αποτελέσει τροχοπέδη εις τα υποχθόνια ανθελληνικά σχέδια κατά της πατρίδας μας.

Χαράλαμπος β Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος Παρ’ Αρίω Πάγω

.