GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Ραγίζει» καρδιές διασώστης της ΕΜΑΚ μπροστά στα συντρίμμια των Τεμπών (φωτό)

Ένας από τους ανθρώπους της ΕΜΑΚ που βρίσκονται στα Τέμπη είναι και ο προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ Η Ελλάδα παραμένει συγ...



Ένας από τους ανθρώπους της ΕΜΑΚ που βρίσκονται στα Τέμπη είναι και ο προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ

Η Ελλάδα παραμένει συγκλονισμένη από την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη και οι εικόνες από το δυστύχημα συνεχίζουν να προκαλούν έντονα συναισθήματα σε όλους τους Έλληνες.

Η φωτογραφία ενός ήρωα της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), που λυγίζει μπροστά σε όσα αντίκρισε στο σημείο, έγινε έτσι viral και απεικόνισε με τον καλύτερο τρόπο όσα αισθάνονται όλοι όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις με τους δεκάδες νεκρούς και το δράμα των οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο άνδρας αυτός είναι ο Ιωάννης Παπαγιαννάκης, προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, όπως έκανε γνωστό ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, με σχετική ανάρτησή του στα social media.

«Η συγκλονιστική φωτογραφία του δικού μας, Ιωάννη Παπαγιαννάκη, προπονητή της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος υπηρετεί στα ΕΜΑΚ. Μόνο περηφάνια για τον δικό μας «Ήρωα»!», έγραψαν σχετικά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.


πηγη